In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie:

Distribuie!by In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie: a) Cei care CRED ca vaccinurile sunt benefice. Acestia sunt cei mai multi si cei mai prosti. In aceasta categorie se incadreaza si cei care SUSTIN ca ar fi bune, repetand mecanic niste lozinci despre eradicarea unor boli, dar fara a […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie:
a) Cei care CRED ca vaccinurile sunt benefice. Acestia sunt cei mai multi si cei mai prosti. In aceasta categorie se incadreaza si cei care SUSTIN ca ar fi bune, repetand mecanic niste lozinci despre eradicarea unor boli, dar fara a cunoaste nici un detaliu despre nimic: care boli, unde, cand, cazuistica si rolul vaccinurilor in ecuatie. Ei sunt de regula oamenii sistemului si se impart in doua categorii: cei care habar nu au si cei carora nu le pasa, caci ei trebuie sa vanda! Acesti oameni se informeaza de la televizor, de la medicul de familie, din vecini si foarte rar de pe internet. Cunoasterea lor in problema echivaleaza cu ce a uitat un medic de familie. Ei sustin vaccinarea, se vaccineaza de buna voie si-i condamna pe cei care nu se vaccineaza sau au indoieli in aceasta privinta.

b) Cei care cred ca vaccinurile POT fi si nocive, daca nu sunt “adaptate” particularitatilor unui segment de populatie. Acesti oameni CRED ca este vorba despre profit. Ei sustin ca vaccinarile din Romania au produs victime pentru ca vaccinul era destinat pietei din Kazahstan sau de altundeva. De asemenea, ei cred ca au aparut victime pentru ca schema de vaccinare prevede prea multe vaccinuri! Argumentul lor este: “Si noi am fost vaccinati si nu am patit nimic, dar noua ne-au dat 4-5 vaccinuri, nu 20-30! Si erau de la “Cantacuzino” nu de cine stie unde!” Si acesti oameni sunt prosti si neinformati, dar vadesc un oarecare interes pentru problema. Ei au surprins ocazional emisiuni TV despre vaccinuri, precum si articole “obiective” de pe internet. Acestia cunosc ce le-a zis medicul de familie si putin peste, adunat de la colegi, vecini sau vreun amic medic, la care se adauga “parerea personala” – de regula niste imbecilitati. Acesti oameni au retineri in a se vaccina, dar pot fi convinsi relativ usor – prin regiile periodice cu “epidemii” si “victime” regizate de autoritati. Totusi, acesti oameni sustin ca este dreptul fiecaruia sa aleaga daca sa se vaccineze sau nu.


loading...

c) Cei care STIU ca vaccinurile NU POT avea nici un efect in preventia bolilor, caci mecanismul vaccinarii este fantezist si DOVEDIT STIINTIFIC a fi FALS. Acesti oameni STIU despre rolul si efectele catastrofale ale excipientilor, adjuvantilor si conservantilor, precum si care sunt acestia. Acesti oameni STIU ca in realitate este vorba despre DEPOPULARE si ca NICI UN COPIL vaccinat nu scapa fara vatamari – CEREBRALE IN PRIMUL RAND – de o politica pe termen mediu, care vizeaza devalorizarea biologica si reducerea treptata a populatiei. Ei sunt interesati de problema: prospecte, studii, statistici, simptome, compozitie si efecte. Acesti oameni cunosc CAZUISTICA. De regula cunostintele lor IN ACEASTA PROBLEMA le depasesc pe cele ale medicului de familie, dar nu si pe cele ale unui imunolog. Dar imunologii TAC. Ma astept ca in cel mai scurt timp Sistemul sa scoata la rampa medici specialisti care sa incerce sa convinga prostimea. Oamenii din categoria “c” nu pot fi convinsi sa injecteze in copiii lor aceste otravuri.

Sursa: Prof. Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

OAMENII PUTERNICI MENTAL: 13 LUCRURI PE CARE LE EVITĂ
Crize financiare, sclavie, mafie, masonerie, coruptie etc. – Noua Dezordine Mondială
Iohannis se lăfăie în lux pe banii românilor. A tocat un milion de euro pentru modernizarea Vilei Lac 3
SOCANT! Un cadru medical aflat la clubul Colectiv da cartile pe fata! Acolo au fost 63 de morti! Oamenii si-au ingropat copiii sub amenintari politice!
Rudolph Giuliani, fostul primar al New York-ului: Hillary Clinton, una dintre fondatoarele ISIS
Doamne Fereste! Cum s-a purtat SPITALUL din Roman URGENTE cu un pacient! Este INUMAN!!! Oamenii astia nu mai au suflet??
Viorica Vişan, femeia care a făcut 10 ani de închisoare pentru o crimă pe care n-a comis-o: „Vreau să-l întreb pe procurorul care m-a nenorocit dacă doarme bine“ | Daune morale nu vor sa ii dea!!!!
Cat de bogata este Gabi Firea. Sase pagini cu terenuri, masini, bijuterii si conturi bancare | Cum a reusit sa se imbogateasca?
Austriecii au Comandat, Iohannis a Executat. Iohannis a întors în Parlament legea care impunea multinaționalelor un impozit mai mare din venituri pentru prețurile de peste 85 lei/MWh la gaze. LEGEA PROTEJA POPULAȚIA ROMÂNIEI
Partidă de s*x oral cu doi elevi din Bacău, pe holurile unui liceu | Religie nu vor in scoli doar s*xologie!
Efectele demonice ale ECUMENISMULUI TOTAL: Cazul criminalului de la Brașov
JEAN VALVIS, patronul AQUA CARPATICA, este membru ASPEN, institut finantat de ROCKEFELLER. Asta ca sa intelegem care-i treaba cu scandalul Olivia Steer – Gala Femeilor – Vaccinuri
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite