In SECRET: S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial in luna septembrie

Distribuie!by   Viitorul se grăbește – S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial ! Departe de ochii publicului, în ședințe ținute cu ușile încuiate, tratatul secret pentru colaborare mondială a fost parafat. Rămâne ca el să fie ,,aprobat“ democratic sau impus de o înscenată ,,stare de urgență“ sau ,,de necesitate“. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Viitorul se grăbește – S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial !


Departe de ochii publicului, în ședințe ținute cu ușile încuiate, tratatul secret pentru colaborare mondială a fost parafat. Rămâne ca el să fie ,,aprobat“ democratic sau impus de o înscenată ,,stare de urgență“ sau ,,de necesitate“. Americanii sunt uimiți de secretomania cu care s-a lucrat. Nici congresmenii n-au citit încă ceea ce li se va da să semneze. Au fost ,,programați“ s-o facă de când cu aprobarea noii legi a sănătății, numită Obamacare.

Rămâne de văzut dacă și Rusia face jocul celor mari, iar ,,conflictul“ din Orientul Mijlociu este doar o altă criză care să precipite cavalcada de evenimente prestabilite … Poate că le încurcă Dumnezeu planurile și mai întinde puțin vremea harului pentru iubiții noștri pe care-i dorim alături de noi, scăpați prin sângele Domnului Isus. Doamne, ai milă!


loading...

Dacă ,,jocurile sunt făcute“ și Dumnezeu dă frâu liber celor răi, nu rămâne decât să ia din calea lor pe cel ce-i împiedică (2 Tesal. 2:7). Urmează pentru noi ,,Marea Evadare“. Campurile de concentrare pregătite și mulțimea de coșciuge stocate le vor rămâne lor. Goale.

 

Viitorul se grăbește – S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial !


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite