In sfarsit am prins Occidentul din urma

Distribuie!by Avem boschetari care bantuie cu carucioarele lor exact cum am vazut noi in filmele americane. Avem masini de vanzare, functionale cu 800 euro, avem “ autisti” cu casti in urechi la tot pasul, tineri tatuati pana in gat, gay cu tupeu, divorturi la greu, natalitate scazuta, adulti infantili, copii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avem boschetari care bantuie cu carucioarele lor exact cum am vazut noi in filmele americane. Avem masini de vanzare, functionale cu 800 euro, avem “ autisti” cu casti in urechi la tot pasul, tineri tatuati pana in gat, gay cu tupeu, divorturi la greu, natalitate scazuta, adulti infantili, copii precoce, obezitate crescuta, babe sexoase. Ne permitem sa mancam fast food, dam cu cardul pentru o guma, traim momentul si ne plangem ca nu avem viitor.
Avem masini mai scumpe ca apartamentele in care stam. Mergem la sala regulat, dar luam masina si pentru 300m . Am invatat sa facem totul usor, si acum ne este greu sa facem orice. Tocmai d-aia nu mai facem nimic si ne este si mai greu. Avem sute de produse de curatat, dezinfectat, sterilizat dar avem mintea din ce in ce mai murdara.
Avem salarii de 2000 lei si smartphone de 2400 lei. Avem biblioteci moderne pline cu dvd-uri si o plasma mare in mijloc si nicio carte pe vreun raft. Avem 897 de prieteni pe facebook, suntem prietenosi, apreciem si suntem apreciati, cu toate astea sarbatorile le petrecem cu pisica.
Avem de toate, dar nu avem timp pentru nimic, de aceea suntem stresati si ne grabim tot timpul. Drept pentru care am investit in masini rapide, roboti de bucatarie, internet banking, fast food. Pentru ca apoi, sa ne intoarcem repede acasa si sa ne uitam in medie 4 ore si 15 min la televizor.
Am invatat sa argumentam orice, am invatat ca adevarul este relativ, ca fiecare are dreptate in felul lui, am invatat ca nimic nu e gresit si ca fiecare trebuie inteles si am ajuns sa ne alienam in asa hal ca nu ne mai putem intelege om cu om. Asa ca fiecare si-a luat tubul lui, si-a intepenit capul in el si tot butonand pe sute de canale a ajuns sa uite de viata.
Se pare ca am fost inselati undeva. E prea tarziu sa ne mai intoarcem inapoi si nici macar nu avem unde, atunci ii dam inainte si exact ca in filme, facem pe eroii.Visam sa murim frumos dupa o viata de nimic, plina de compromisuri.

loading...

Niciodata nu e prea tarziu sa te intorci la Creatorul tau si sa crezi in Fiul sau trimis aici pe pamant sa ne demonstreze ca exista sansa vietii vesnice, ca deziluzia este doar in afara lui si ca cine traieste cu numele lui in el, va scapa de deceptia lumii lumesti si  trecatoare si va cunoaste sursa iubirii eterne.


Colaps.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Normal ar fi ca dupa expulzie, nou nascutul sa stea pe pieptul mamei, cel putin o ora ca celulele stem din placenta sa intre in corpul copilului
CE NU S-A DAT LA TV: 160.000 de francezi si 15.000 de germani au strigat JOS MASONERIA, JOS HOMOSEXUALITATEA, JOS PEDOFILIA , NU VA MAI SUPORTAM LEGILE DRACONICE!!!
Doamne Fereste! Cum s-a purtat SPITALUL din Roman URGENTE cu un pacient! Este INUMAN!!! Oamenii astia nu mai au suflet??
Motivele prabusirii regatelor biblice 1250-1100 i.Hr
Împlinire profetică: Oficiali din 70 de țări se vor aduna la Paris pentru a rezolva conflictul israeliano-palestinian
HALUCINANT-Avalanșă de cereri în spitale: multe românce avortează în ţară pentru că... este mai ieftin
Ceaușescu despre Mișcarea legionară: La început au fost multe energii curate, oameni care au vrut binele. Apoi lucrurile n-au mai stat așa. Dar despre asta să nu te apuci să scrii, pentru că lucrurile sunt timpurii”
Oameni de știință spanioli au găsit o metodă de blocare a metastazelor cancerului
Un jurnalist îl critică EXTREM de dur pe Iohannis, pentru anularea recepției de 1 decembrie: Fă-te că-i respecți pe milioanele de ostași căzuți ca să existe țara asta, s-o poți tu așterne la picioarele cui te-a pus vătaf peste 20 milioane de sclavi
De ce ouale sunt corelate cu progresia cancerului?
Ghimbirul, medicamentul universal
Mass media a transmis FAKE NEWS, cu publicul la inaugurarea lui Trump, incercand sa insinueze ca nu ar fi fost la fel de multa lume ca la Obama, dar ei au vehiculat poze cu multe ore inainte si dupa eveniment si au editat fotografiile!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite