În Siria, sângele creştinilor curge din nou – 200 de crime la Alep

Distribuie!by Biserica creștină din Siria, născută din coasta rănită a lui Hristos, este una vie. Vie, deoarece credința în Mântuitorul Iisus Hristos încă mai este pe primul loc în viața acestor creştini. Trăitori ca și noi într-o lume ce răpește toate resursele, oameni cu familii și datorii civice, ei au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Biserica creștină din Siria, născută din coasta rănită a lui Hristos, este una vie. Vie, deoarece credința în Mântuitorul Iisus Hristos încă mai este pe primul loc în viața acestor creştini. Trăitori ca și noi într-o lume ce răpește toate resursele, oameni cu familii și datorii civice, ei au pus credința pe primul loc.

Deși au avut posibilitatea să plece în Liban sau în unul dintre statele Europei, au rămas acasă. Acasă, lângă bisericile lor, lângă cimitire, lângă cei dragi. În simplitatea lor, chiar dacă nu au făcut mărturisiri publice ori teologice vrednice de menționat, creștinii sirieni, dincolo de confesiune, sunt următori ai Mântuitorului Hristos.


Biserica lui Dumnezeu din Siria este una vie. Vie, pentru că oamenii nu au părăsit Liturghia de acasă! Cu toate greutăţile, nu îşi părăsesc bisericile pe jumătate dărâmate. Conform ultimelor statistici, în nord-estul Siriei încă mai locuiesc aproximativ jumătate de milion de credincioși aparținând Bisericii Ortodoxe, Bisericii Siriene Iacobite și celei Apostolice Armene.

Viața de zi cu zi a creștinilor din Siria este calea unui martiriu trecut sub tăcere de agențiile de presă occidentale. Știrile din acea parte de lume sunt îngrijorătoare pentru soarta creștinilor.


loading...

Ultima veste îndoliată ne vine din oraşul Alep. Preotul creştin iacobit Ibrahim Alsabagh a declarat pentru Al Jazeera, preluat apoi şi de către jurnalitul Stoyan Zaimov, în cotidianul Christian Post, drama comunităţii sale din ruinele Alepului: „Rugaţi-vă pentru noi, creştinii din Alep, pentru că s-ar putea să fim cei din urmă… În ultimele două săptămâni, 200 de creştini au fost ucişi, jumătate dintre victime fiind copii şi femei. Cartierul creștin a fost lovit de 1.350 de rachete între 22  și 30 aprilie, deşi nimeni nu va recunoaşte oficial.  Nu am cuvinte pentru a descrie toată suferința pe care o văd zi de zi”, a relatat preotul iacobit.

Sursa: www.doxologia.ro

http://ortodox.md/in-siria-sangele-crestinilor-curge-din-nou-200-de-crime-la-alep/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Intamplare! Un astronom a zdruncinat convingerile unui om de stiinta ateu!!! UIMITOR
Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.
LISTA SOC: Ofiţeri şi Agenţi acoperiţi pe care Serviciile Secrete i-au infiltrat în presa română
Wild Carpathia - Seasons of Change», prezentat în premieră la sediul ONU- totul a inceput cu un mesaj al Printului Charles de parca ar fi tara lui!
Pepsi sau Coca Cola sunt atat de toxice incat fermierii indieni le folosesc ca pesticid pe plantatile de orez, fiind mult mai ieftine decat pesticidul acreditat.
Alarmă în agricultură: de la 1 mai, mii de ţărani nu vor mai putea ieşi cu zarzavaturi în pieţele agroalimentare
Mihai Gotiu senatorul USR care doarme in Parlament, boscheta si pe la Vama Veche, beat
Daca Ceausescu era in locul lui Iohannis pana acum realiza cel putin cateva industrii, un metrou, o autostrada si cateva cartiere, de la inceputul mandatului
Neurochirurgul Ștefan Mindea: „Viața ni s-a schimbat foarte mult prin relația noastră cu Părintele Iustin Pârvu” (VIDEO)
Dublu standard al calității: În România se comercializează Fanta cu mai puțin suc de fructe și Milka cu mai multe E-uri
VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer
Stiati ca inainte de atacurile 9/11 proprietarul a incheiat o asigurare care prevedea in mod special atacuri teroriste? Apoi proprietarul a dat in judecata compania de asigurari, solicitand sa fie platit dublu deoarece au existat doua atacuri teroriste! A castigat 4,5 miliarde de dolari
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite