In sistemul asta medical sa ai incredere cu vaccinurile? Sistemul asta care a omorat-o pe tanara Andrada, iata in ce conditii revoltatoare!!!!

Distribuie!by După ce a povestit despre obstacolele puse de statul român băieţelului său bolnav de cancer, care acum se află la tratament în Italia, jurnalista Magda Vasiliu a făcut public un alt caz dramatic. Este vorba despre o tânără ucisă de sistemul de sănătate din România şi de indiferenţa cadrelor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce a povestit despre obstacolele puse de statul român băieţelului său bolnav de cancer, care acum se află la tratament în Italia, jurnalista Magda Vasiliu a făcut public un alt caz dramatic. Este vorba despre o tânără ucisă de sistemul de sănătate din România şi de indiferenţa cadrelor medicale. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Magda Vasiliu: „Situaţia lui Vlad este mult mai bună pentru că e trata… Andrada, studentă la Facultatea de Farmacie din Constanţa, a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti din cauză că era bolnavă de cancer. Părinţii fetei susţin că toate eforturile lor disperate de a-şi ţine fiica în viaţă s-au lovit de obstacole absurde. Tânăra nu a primit tratamentul cu chimioterapie de care avea nevoie, iar părinţii au plătit inclusiv sângele pentru transfuzii. Mai mult decât atât, medicii nu au vrut să îi lase să o transporte în Italia, acolo unde ar fi avut, poate, o şansă la viaţă. Când a ajuns în Italia, pentru tânără a fost prea târziu. Povestea Andradei a fost spusă chiar de mama ei, pe pagina de Facebook a Magdei Vasiliu <> Sunt cuvintele scrise cu durere de mama Andradei. Copilul ei a murit. Nu am ce să comentez, dar am vrut ca povestea Andradei să fie ştiută de toţi cei care sunt sau ar trebui să fie responsabili. Ea a fost Andrada…”, îşi încheie jurnalista postarea.

loading...

Citeste mai mult: adev.ro/ov5av4


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nu va mintiti copii!! Apocalipsa spune ca mincinosii vor sfarsi intr-un iaz cu pucioasa si foc
Generalul Chelaru, AVERTISMENT ȘOCANT în criza imigranţilor: Să n-ajungă România un LAGĂR de CONCENTRARE
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Tu stii cine a fost Aleister Crowley? Afla aici cum unul dintre cei mai mari ocultisti ai tuturor timpurilor a reusit sa manipuleze masele pana astazi
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
“Ateul” Cioloş nu şi-a făcut Cruce şi nu a jurat pe Biblie la investirea de la Cotroceni
Cel mai bun neurochirurg din Europa: Fiecare celulă umană este sfântă. Dumnezeu mi-a dat mâini și suflet să le folosesc pentru binele oamenilor
Angela Merkel- pusă la zid în Bundestag de către o deputată (video): Sunteți unul dintre vasalii Americii, la originea unui război economic nesăbuit, care lovește în principal economia Germaniei și a Europei!
Cancerul, 10 factori care favorizează instalarea celei mai cumplite maladii | vaccinarea este unul dintre factori
Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu "le tour Eiffel", asta nu inseamna ca suntem in UE.
Dr. Octav Ginghina: Cel mai nociv obicei al nostru este ca nu stim sa fim fericiti
Secretele cu care a fugit Mihai Pacepa în SUA: realizarea diamantelor sintetice, traficul de arme clandestin, numele agenţilor străini
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite