In sistemul de canalizare al unui orfelinat s-au descoperit sute de cadavre de copii!

Distribuie!by In urma unor săpături efectuate la o fostă casă pentru mame necăsătorite condusă de călugărițele catolice a congregaţiei Surorilor Bunei Salvări s-a facut o descoperire infioratoare. Cantități semnificative de rămășițe umane au fost găsite în urma unei anchete demarate în anul 2014 pe baza afirmațiilor unui istoric, Catherine Corless, din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In urma unor săpături efectuate la o fostă casă pentru mame necăsătorite condusă de călugărițele catolice a congregaţiei Surorilor Bunei Salvări s-a facut o descoperire infioratoare. Cantități semnificative de rămășițe umane au fost găsite în urma unei anchete demarate în anul 2014 pe baza afirmațiilor unui istoric, Catherine Corless, din comitatul Galway, potrivit căruia casa din Tuam ar fi un cimitir clandestin. S-a gasit o criptă de douăzeci de camere, dintre care cel puțin 17 conțineau rămășițe umane.

Comisia oficială care se ocupă cu anchetarea cazului a anunțat că rămășițele au fost găsite în camerele unei structuri subterane de lângă o fosă septică. Ministrul irlandez pentru Copii şi Problemele Tinerilor, a numit această descoperire „tristă şi tulburătoare”.


loading...

In total 18 case care au oferit serviciul „case pentru mame şi copii” sunt suspectate că ar avea gropi comune. Se estimează un număr de 35.000 de mame care au mers să nască si să locuiască în acest tip de case, dar inca sunt efectuate cercetări.

http://onlinefree.ro/diverse/in-sistemul-de-canalizare-al-unui-orfelinat-s-au-descoperit-sute-de-cadavre-de-copii/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite