În timp ce familia este prezentată ca o creație de „ev mediu”, siteul Vice.com este acuzat că promovează normalizarea pedofiliei

Distribuie!by Siteul Vice.com este acuzat de promovarea pedofiliei, după ce platforma de extremă stângă a realizat mai multe articole în acest sens. Mai precis, siteul Vice.com, ediția Canada, a realizat un serial în care a criticat și demonizat o mișcare cetățenească care se ocupă cu demascarea și identificarea pedofililor canadieni.  Organizația ad-hoc, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Siteul Vice.com este acuzat de promovarea pedofiliei, după ce platforma de extremă stângă a realizat mai multe articole în acest sens.

Mai precis, siteul Vice.com, ediția Canada, a realizat un serial în care a criticat și demonizat o mișcare cetățenească care se ocupă cu demascarea și identificarea pedofililor canadieni.  Organizația ad-hoc, denumită Vânătorii de Monștri din Surrey (SCC), se ocupă cu prinderea predatorilor sexuali ai copiilor, mai precis cu pedofilii.  Pe pagina lor, aceștia spun că molestarea sexuală a copiilor este o „epidemie în creștere” în Canada și că mișcarea îi expune public pe cei care vânează minori pe internet, pentru a se asigura că nu scapă de sistem.


Canada, țară descrisă drept una dintre cele mai liberale din lume și unde premierul participă activ la marșurile homosexualilor, s-a confruntat acum 4 ani cu caz extrem de grav: peste 340 de persoane au fost arestate pentru participarea la o masivă rețea de pedofilie.

În aceste condiții, siteul Vice.com a realizat un material din trei părți în care acuză pe cei de la SCC de „tactici abuzive”, de violență și de haos. Mai mulți cititori s-au arătat oripilați de modul în care Vice a prezentat subiectul, părând să țină partea pedofililor.


Dar cei de la Vice nu s-au oprit aici. A urmat un interviu cu un pedofil canadian, Todd Nickerson (FOTO),  care s-a plâns că este vânat de către comunități. Autoarea articolului consideră că stigmatizarea pedofililor este greșită pentru că împiedică aflarea numărului real al acestora!

Acest mesaj a devenit explicit într-un interviu cu o victimă a pedofililor, Rhea Martinez, în care aceasta pledează explicit pentru mai multă toleranță, astfel încât mai mulți pedofili să-și facă „afecțiunea publică”. Titlul articolului este sugestiv: O victimă a unui caz de viol al unui copil explică de ce societatea ar trebui să fie mai EMPATICĂ față de pedofili.

loading...

În martie 2016, televiziunea finanțată de Guvernul Trudeau lansa un documentar controversat, în care tema era despre preconcepțiile greșite despre pedofili și mesajul vorbea despre o afecțiune a unor oameni care se nasc cu o atracție sexuală  „ca toți oamenii”.

Vice.com este o rețea de siteuri care promovează minoritățile sexuale, descriindu-se ca progresistă. În România, siteul Vice.com este vehement împotriva referendumului pentru familie, inițiat de Coaliția pentru Familie și semnat de 3 milioane de români.

În 2016, Curtea Supremă a Canadei a decis că majoriatea relațiilor sexuale dintre oameni și animale nu sunt ilegale.

http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/In-timp-ce-familia-este-prezentata-ca-o-creatie-de-„ev-mediu-siteul-Vice.com-este-acuzat-ca-promoveaza-normalizarea-pedofiliei-145012

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Anunț ALARMANT pentru persoanele care aleg să-și vopsească părul: 69% dintre VOPSELELE din România trebuie retrase URGENT de la comercializare. Analiza substanțelor chimice care pot produce GRAVE probleme de sănătate

Arafat despre panourile antivaccinare “atentat la sanatatea publica” dar spitalele mizerabile din Brasov ce sunt, salvarile prea putine si medicii prea putini la numar???

Țara în care bebelușii mor și președintele este puțin îngrijorat!

Dezvăluirile unui spion CIA recrutat pentru asasinate la comandă! Legătura cu ucigaşul Preşedintelui Kennedy | „Am făcut ceea ce fac teroriştii”

Vaccinurile, între obligativitatea impusă de stat şi efectele adverse- Interviu cu dr. ANCA NIŢULESCU, medic primar ORL, doctor în ştiinţe medicale

Închide