În timp ce spitalele au nevoie de fonduri, Guvernul face investiţii URIAŞE în alte STADIOANE

Distribuie!by Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit marţi care vor fi costurile de reconstrucţie ale celor trei stadioane din Bucureşti ce vor fi demolate în vederea organizării Campionatului European din 2020. Stadioanele vizate sunt cele ale echipelor Steaua, Dinamo şi Rapid iar investiţia va fi una uriaşă, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit marţi care vor fi costurile de reconstrucţie ale celor trei stadioane din Bucureşti ce vor fi demolate în vederea organizării Campionatului European din 2020.

Stadioanele vizate sunt cele ale echipelor Steaua, Dinamo şi Rapid iar investiţia va fi una uriaşă, ce va depasi 100 de milioane de euro, conform spuselor lui Răzvan Burleanu pentru Ziarul Financiar.


În bugetul de peste 100 de milioane de euro intră şi construcţia a două stadioane noi în perioada următoare  la Craiova şi Târgu Jiu, a mai explicat Răzvan Burleanu.

loading...

Bucureştiul va găzdui pe National Arena patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 (trei din grupe şi unul din optimi), conform unui anunţ făcut, în luna septembrie, de UEFA.


Sursa: http://activenews.ro/timp-ce-spitalele-au-nevoie-de-fonduri-guvernul-face-investitii-uriase-alte-stadioane_1883902.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Distribuiti: circula o stire falsa cu privire la Ceausescu, ca ar fi obligat o romanca sa se marite cu un presedinte canibal din Africa pentru diamante
MARIA GRECEA: «Cea care a investigat cazul este colega lui Ruth Bodnariu de la școala de asistenți medicali. A fost invidie colegială»
Nemţii şi austriecii cumpără satele părăsite. Ei fug de refugiati si se muta aici. Acum intelegeti de ce tara noastra e in depopulare, ca sa vina altii aici!
Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea! Pentru mulţi, Illuminati sunt „oamenii în negru”, stăpânii tăcuţi din umbră, care ne pun la cale viitorul. Alţii cred că sunt o născocire, un club pentru bărbaţi, înfiinţat în veacul al XVIII-lea de francmasonii frustraţi.
Printesa Diana i-a vazut pe Windsori transformandu-se in reptilieni
CURAJ: Spitalul de copii din BRASOV da in judecata HEXI Pharma dar si alte companii farmaceutice
Rugaciunea masonilor catre Satana/Lucifer/Baphomet
Toti pro-vaccinistii sa doneze pentru aceasta fetita nenorocita de un vaccin DE URGENTA!!!! Iata ce pot face vaccinurile!!!
Petre Ţuţea: „Am avut revelaţia că fără Dumnezeu nu există adevăr”
Trucuri simple pentru a menţine căldura în casă. Cum se poate reduce valoarea facturii cu 20% atunci când afară este ger
Poliomielita – o boală provocată de pesticide și insecticide, care n-a fost eradicată de către vaccinuri
În timp săracii pot lucra și pe 2 lei pe lună, Guvernul acordă ajutoare de stat către multinaționale în valoare de peste 83 milioane de euro. Doar în ultimul an, corporațiile au primit aproape 100 de milioane de euro de la buget
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite