In ultimul sau discurs, Kennedy avertiza omenirea cu privire la caracatita ucigasa care va instaura Noua Ordine Mondiala

Distribuie!by Conspirația introducerii unei Noi Ordine Mondiale nu este o idee dezvoltată în ultimii ani, ci mai degrabă una care datează de zeci de ani. Noua Ordine Mondială se presupune a fi un nou sistem, pe care cei mai influenți oameni ai lumii, îl doresc implementat în întreaga lume. Astfel, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Conspirația introducerii unei Noi Ordine Mondiale nu este o idee dezvoltată în ultimii ani, ci mai degrabă una care datează de zeci de ani. Noua Ordine Mondială se presupune a fi un nou sistem, pe care cei mai influenți oameni ai lumii, îl doresc implementat în întreaga lume. Astfel, granițele ar dispărea, s-ar introduce o monedă unică și s-ar forma un singur guvern mondial, care ar conduce întreaga lume după bunul plac.

Dacă facem o comparație între ceea ce presupune Noua Ordine Mondială și ceea ce se petrece în Uniunea Europeană, nu o să găsim foarte multe diferențe. Cu toate acestea, comunitatea europeană este acceptată așa cum este și implementarea guvernului mondial este considerat o conspirație la cel mai înalt nivel.


Revenind la istoria Noii Ordini Mondiale, un eveniment straniu s-a petrecut atunci când John F. Kennedy a susținut ceea ce avea să fie ultimul său discurs. Atunci a fost pentru prima dată când fostul președinte american a avertizat întreaga lume că această caracatiță există și dorește cu orice preț să-și întindă tentaculele în structurile politice și economice din întreaga lume.

Kennedy susținea că implementarea Noii Ordini Mondiale este un scop pe care anumiți oameni influenți din lumea întreagă îl urmăresc. Ei nu se vor lăsa până nu vor pune mâna pe frâiele lumii. Acest complot a fost comparat cu mașină umană infailibilă, cu care oricât te-ai lupta sau ai încerca s-o oprești nu poți. Este organizată pe anumite structuri, precum o cabală, și răspunde stimulilor veniți de la cel mai înalt nivel. S-au efectuat destul greșeli de-a lungul timpului, dar organizația îi reduce la tăcere prin diferite mijloace pe toți cei care încalcă ordinele sau planul. Astfel, caracatița, indiferent de opoziția întâlnită acționează conform unui plan bine stabilit și care într-o zi sau alta va pune tentaculele pe întreaga lume și astfel se va instaura Noua Ordine Mondială. Acest moment va coincide cu clipa în care cele mai bogate familii din lume vor pune mâna pe bogăţiile lumii, vor controla orice aspect social.


loading...

Democraţia a încetat deja să mai fie o realitate. Responsabilii organizaţiilor care exercită puterea reală nu sunt aleşi în mod democratic şi publicul nu e informat în ceea ce priveşte deciziile lor. Raza de acţiune a statelor este din ce în ce mai redusă datorită existenţei unor acorduri economice internaţionale în privinţa cărora care cetăţenii n-au fost nici consultaţi, nici informaţi.

Ordinea urmărește și formarea unei armate globale care va impune legile. Pe lângă acest fapt se mai urmărește și scăderea numărului populației la circa 1 miliard. Pentru ca această măsură să devină una realizabilă este nevoie ca opinia publică să fie manipulată, exact ceea ce se petrece în prezent, și împinsă spre un mod de viață haotic, care va produce haosul și implicit divizarea socială.

Discursul ținut de John F. Kennedy a fost unul de-a dreptul fascinant, pe care nu foarte mulți l-au înțeles la vremea respectivă, dar probabil că și acesta a fost un motiv pentru care fostul președinte a fost redus la tăcere pentru totdeauna.

Chiar dacă opinia publică este conștientă de ceea ce avertiza Kennedy în urmă cu peste 50 de ani, interesant este că niciodată, nimeni, nu a încercat în niciun fel să oprească caracatița ucigașă. Oare de ce?

Sursa: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite