TRAGIC:UCM Reşiţa, cea mai veche fabrică din România, la un pas să îşi închidă porţile

Distribuie!by Iata cum a reusit capitalismul, Europa si F.M.I. sa ne inchida totul, planul masonic de distrugere a oricarei sanse de independenta industriala a mai bifat un succes pe agenda lor, prin tinerea de pioni corputi si incompetenti la conducerile fabricilor, ca sa aibe motiv sa spuna ca sunt pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cum a reusit capitalismul, Europa si F.M.I. sa ne inchida totul, planul masonic de distrugere a oricarei sanse de independenta industriala a mai bifat un succes pe agenda lor, prin tinerea de pioni corputi si incompetenti la conducerile fabricilor, ca sa aibe motiv sa spuna ca sunt pe pierderi si ca trebuie sa le inchida si ATENTIE sa le darame ( ca sa nu ii vina vreunui tanar ideea vreodata sa le mai remodernizeze).

„În anii 70, făceau orice, mai putin sateliți care să îi trimită pe Marte. Avea secții de echipamente navale, de motoare grele, de locomotive, de hidroagregate energetice, de echipamente pentru termocentrale”, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al UCM Reșița.


În cei peste 200 de ani de existență, Uzina Constructoare de Maşini Resiţa s-a transformat într-un parc industrial de dimensiuni impresionante, întins pe 130 de hectare, cu utilaje unice în sud-estul Europei.

„De aici s-au format, s-au executat, realizat și expediat întreaga furnitură a hidroechipamentelor la centralele din țară”, spune Cristian Apostol, șeful secțiilor Ansamble sudate și Prelucrări mecanice de la UCM Reșița.

După Revoluţie, odată cu prăbuşirea economiei interne, comenzile scad. Uzina începe să acumuleze datorii la bugetul de stat.

„Cei de la UCM Reșiţa au avut o mentalitate parazitară. (…) Au stat foarte mulți ani așa, într-un dolce far niente, într-o stare de letargie: e Hidroelectrica în spate, nu o sa avem probleme, doar ca s-a prăbușit Hidroelectrica. Surprise! Atunci s-au trezit mititeii la realitate. (…) Aveau o dependență totală. Sinucigașă”, a adăugat administratorul judiciar.

La sfârșitul lui 2003, UCM Reșița a fost privatizată. „Cred şi astăzi, aşa cum am crezut şi atunci, şi repede mi-am dat seama de asta, că acest proces de privatizare a UCMR a fost făcut în grabă, cu o foarte slabă documentare”, spune Adrian Chebuţiu, fost director UCM Reşiţa.

loading...

În acte, Inet AG e deținută de cetățeanul elvețian Beat Eugene Corpataux, un apropiat al controversatului om de afaceri Bogdan Buzăianu.

„Investitorul strategic nu se cheama Inet, se cheamă Bogdan Buzăianu. UCM Reșita a fost preluată de către un băiat deștept cu care ne-am mai întâlnit, suntem prieteni vechi, și la Hidroelectrica”, a adăugat Borza.

Odată cu privatizarea UCMR, statul promite că şterge datoriile acumulate de uzină, dar le reactivează după câțiva ani. În acelaşi timp, rând pe rând, DIICOT, DNA şI Fiscul descoperă un șir de ilegalităţi. În 2014, fabrica se luptă să nu moară.

„Practic, trăim de pe o zi pe alta, cu mici comenzi pe care reuşim să le găsim la mici furnizori, în special externi”, spune Cosmin Ursoniu, director general UCM Reşiţa.

„Moare UCM Reșita, moare puțin și Hidroelectrica și moare puțin mai mult și România, pentru că Hidroelectrica este cel mai important producător de energie. E datoria noastră, a tuturor cetățenilor, și în primul rând a prietenilor mei de la palat ( Palatul Victoria – n.r.) să înțeleagă importanța acestor companii de stat pentru economia românească și România. Companiile statului nu apelează la SPV-uri, la inginerii financiare, la paradisuri fiscale”, a mai spus Borza.

22 iulie 2014

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/UCM+Resita+cea+mai+veche+fabrica+din+Romania+la+un+pas+sa+isi+in

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Indianul care face chirurgie reparatorie în Banat: „Nu banii sunt importanţi, cea mai mare mulţumire e când un bătrân îmi spune că s-a rugat pentru mine“
JAPONIA. LIBER la CREȘTEREA ORGANELOR UMANE ÎN ANIMALE in special PORCI
EXCLUSIV Pierdem mii de hectare de pădure în fiecare an! România a tăiat o pădure cât un oraș, în 2016, pentru a o trimite în SUA
Buletinul electronic cu cip este premergatorul implantului de cip, deci se apropie indeplinirea profetiilor biblice?
Vindeca partea INTUNECATA din tine !
Masonul roman Eugen Chirovici a dat lovitura in Marea Britanie cu Cartea Oglinzilor
UN DOSAR NEREZOLVAT : DISPARITIA FLOTEI ROMANIEI, A PATRA CA MARIME DIN LUME …
Rugăciunile pentru cei morţi au fundament biblic?
Rugaciunea - un miracol care iti poate schimba viata in bine oricand
SUCUL DE CEAPA - mana cereasca pentru par. Opreste caderea parului si il regenereaza!
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Se întâmplă în România! O femeie n-a lăsat-o să stea jos în autobuz, deși era însărcinată în 9 luni, așa că gravida a făcut cel mai neașteptat gest. A stârnit sute de comentarii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite