Începând cu luna curentă, conform legii salarizării, un parlamentar va încasa lunar aproximativ 58.300 lei, adică 13.500 euro. Va convine?

Distribuie!by Pentru medici și profesori nu sunt bani. Ei trebuie să mai aștepte până la 1 ianuarie 2018 pentru a le crește salariile promise. Până la urmă, ce țară ar pune educația și sănătatea pe primul plan? Nu-i așa? Anunțul l-a făcut chiar Liei Olguța Vasilescu, care însă a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru medici și profesori nu sunt bani. Ei trebuie să mai aștepte până la 1 ianuarie 2018 pentru a le crește salariile promise. Până la urmă, ce țară ar pune educația și sănătatea pe primul plan? Nu-i așa?

Anunțul l-a făcut chiar Liei Olguța Vasilescu, care însă a fost darnică tare cu colegii săi ale căror performanțe lasă de dorit, dar care trebuie promovați și motivați cu bani ca să ridice mâinile în grup când le dictează șeful de partid.


Așadar parlamentarii noștri s-au prezentat imediat la serviciu pentru a vota dublarea lefurilor Și pentru că sunt atât de performanți și mult mai utili în România decât medicii și profesorii au hotărât că este momentul să încaseze 40.000 de lei lunar, adică aproape 10.000 de euro.

După ce, prin noua Lege a salarizării, indemnizaţia lunară a fost stabilită la 13.050 lei pe lună, la care se adaugă şi sumele forfetare de 19.575 de lei pe lună, Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au aprobat astăzi sumele de bani alocate aleşilor care nu locuiesc în Bucureşti sau Ilfov, în valoare de 6.525 lei pe lună, conform  bugetul.ro


Așadar, un parlamentar poate încasa lunar 40.000 de lei. Să fie primiți! Sau chiar puțin mai mult după cum demonstrează matematicianul Sergiu Moroianu pe facebook:

„Teorema Parlamentului. Începând cu luna curentă, un parlamentar care nu are domiciliul în București (pcnadB) va incasa lunar aproximativ 58.300 lei, adică 13.500 euro.
Demonstrație: Pana în iunie 2017, suma

încasată lunar de un pcnadB era de 25.060 lei. De la 1 iulie, indemnizația de bază s-a mărit de 2,33 ori, de la 5600 lei la 13100 lei. Toate celelalte indemnizații sunt indexate după cea de bază. Rezultă că indemnizațiile totale ale unui pcnadB ajung la 25060*2,33=58.300 lei lunar.

loading...

Din aceasta sumă, 13.200 lei trebuie justificați cu chitanțe pentru cabinetul parlamentar (pana în iunie 2017, era vorba de 5700 lei). Așadar, pcnadB-ului ii rămân în buzunar 45.100 lei și nu 40.000 cum neglijent se afirmă în posterul atașat. In plus, pentru fiecare asistent parlamentar existent, pncadB-ul nostru va putea să-și mai angajeze încă 1,33 asistente noi.

In virtutea acestei teoreme, putem formula următoarea
Conjectură: Niciun pcnadB nu-și va publica în următorii 3 ani și jumătate, în mod complet și transparent, sumele totale primite de la stat sub formă de indemnizații.

Conjectura pcnadB afirma că, deși știm la modul teoretic cât câștigă pcnadB-ii, nu vom putea măsura efectiv aceste sume prin metode verificabile. Incertitudinea privind aceste sume nu poate cobori sub anumit un nivel critic, numit „prag de (dis)onestitate al pcnadB” și măsurat empiric ca fiind întotdeauna mai mare decât raportul dintre venitul unui pncadB și venitul mediu net. Cu alte cuvinte, prin natura sa, pncadB-ul va tinde să pretindă că nu câștigă mai mult decât salariul mediu pe economie”.

Sursa: bugetul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mircea Dinescu : “Iohannis va fi nevoit să protesteze el însuși împotriva lui Iohannis”
Marea migratie a inceput pe net: crestinii, nationalistii, antiglobalistii se muta de pe Facebook pe VK! Cititi neaparat acest material!
ASA NE PLEACA VALORILE! CELEBRA OXFORD UNIVERSITY A ANUNTAT-O CA ESTE DEJA ADMISA SI EA NICI N-A DAT BAC-UL!
CUM AU PUS AMERICANOIZII LABA PE MASS MEDIA DIN ROMANIA
Preotul care nu cere bani la inmormantari si se imprumuta la BANCA pentru a-i ajuta pe nevoiasi!
Sebastian Ghiţă, noi dezvăluiri: Vacanțe de lux cu Coldea de la SRI și Dîncu, când se tăiau salariile și pensiile românilor. Iohannis tace complice?
De la homosexualitate la pedofilie e doar un pas, pentru ca in antichitate homosexualitatea provenea din pedofilie
Au inceput si in Romania: un refugiat a agresat sexual o fetita de 12 ani in apropierea colegiului Hurmuzachi din Radauti!!
Supravietuitoare, in varsta de 17 ani: Toti am RAS la inceput. Apoi am vazut iadul, toti erau imbracati in negru si flacarile erau rosii
Opinia unui român din Australia despre Ceausescu (cu o recenzie de 4 stele)
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite