INCEPE RAZBOIUL? Rusia a anuntat ca va RASPUNDE MILITAR TURCIEI

Distribuie!by Presedintele Dumei de Stat din Rusia (echivalentul Parlamentului Romaniei) a declarat in aceasta tara ca doborarea avionului rusesc de catre autoritatile turcesti este o „fapta criminala” si ca statul rus are dreptul sa raspunda MILITAR si o va face. Rusia este pregatita sa raspunda actiunii Turciei: „Răspunsul din partea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Dumei de Stat din Rusia (echivalentul Parlamentului Romaniei) a declarat in aceasta tara ca doborarea avionului rusesc de catre autoritatile turcesti este o „fapta criminala” si ca statul rus are dreptul sa raspunda MILITAR si o va face.


Rusia este pregatita sa raspunda actiunii Turciei: „Răspunsul din partea rusă va urma cu siguranță, așa cum prevede dreptul internațional, iar Rusia are și dreptul la un răspuns militar.

Chiar ieri s-au alocat surse militare suplimentare, S400 Triumph, cel mai performant sistem de apărare antirachetă, care are ca rol menținerea securității zborurilor avioanelor rusești ale forțelor noastre militare și aeriene, care au ca misiune distrugerea infrastructurii teroriștilor din așa-numitul Stat Islamic și a altor organizații care operează pe teritoriul Siriei”.


„Ceea ce a făcut conducerea politică a Turciei, ea trebuie să fie conștientă că prin uciderea a doi militari ruși a adus un prejudiciu mare relațiilor ruso-turce și consider că acest lucru nu este în interesul poporului turc, pentru că noi am avut și avem relații foarte bune de prietenie între popoarele noastre.

loading...

În ultimii 10 ani nivelul dezvoltării relațiilor economice, culturale și umanitare dintre țările noastre a fost unul înalt și am făcut împreună foarte multe lucruri și mai avem și acum perspective comune.


Dar această lovitură a guvernului turc a produs un prejudiciu ireparabil și noi nu știm acum cât timp va dura reluarea și revenirea relațiilor noastre”, a arătat Seghei Narîșkin.

SURSA: http://fresh24.ro/externe/incepe-razboiul-rusia-a-anuntat-ca-va-raspunde-militar-turciei-14654

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sfârşitul unui brand cu tradiţie de 150 de ani în marochinărie. Cum au distrus imperialistii capitalisti acest brand romanesc de exceptie?
Ion Cristoiu : O moarte care convine tuturor: DNA-ului, SRI-ului, Președintelui Klaus Iohannis, Parchetului General și, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o pușculiță
Povestea ființei vii continuă! Cum poate actul de identitate fără CNP să îți dea putere absolută? Țiriac și Mugur Isărescu știu deja!
Mama lui Ronaldo: Am vrut să-l AVORTEZ. S-a încăpățânat să trăiască!
28 august 1916 Primul Razboi Mondial: Germania declara razboi Romaniei | Casa Regala a Romaniei i-a obligat la sacrificiu pe taranii romani, analfabeti si fara drept de vot, carne buna de tun
ALERTA | Deja Google MAPS prezinta Transilvania ca Regiune Maghiara
STIATI CA IN ANII 80 IN ROMANIA SE CONSTRUIAU CALCULATOARE CARE RIVALIZAU CU CELE DIN SUA?! VEZI CUM ARATA ”COBRA”, MINUNEA IT-ULUI ROMANESC!
Decizie de ultimă oră a ANAF. Sunt vizate persoanele fără venituri
COPOS eliberat sub mandatul lui IOHANNIS, dupa HREBENCIUC, toti marii hoti ai tarii sunt eliberati, iar averile lor ilicite nu au fost confiscate, DNA si toata mascarada pacalesc poporul
China Construiește Un Sistem De Control Al Vremii Și Astfel Va Eradica Seceta
GRAV: SRI va avea acces la orice calculator. Legea securităţii cibernetice a fost votată de Senat.Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date !!
Viziunea homosexualilor Marx si Engels cu privire la poporul roman se implineste: disparitia lor de pe fata pamantului va fi un pas inainte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite