INCEPE RAZBOIUL? Rusia a anuntat ca va RASPUNDE MILITAR TURCIEI

Distribuie!by Presedintele Dumei de Stat din Rusia (echivalentul Parlamentului Romaniei) a declarat in aceasta tara ca doborarea avionului rusesc de catre autoritatile turcesti este o „fapta criminala” si ca statul rus are dreptul sa raspunda MILITAR si o va face. Rusia este pregatita sa raspunda actiunii Turciei: „Răspunsul din partea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Dumei de Stat din Rusia (echivalentul Parlamentului Romaniei) a declarat in aceasta tara ca doborarea avionului rusesc de catre autoritatile turcesti este o „fapta criminala” si ca statul rus are dreptul sa raspunda MILITAR si o va face.


Rusia este pregatita sa raspunda actiunii Turciei: „Răspunsul din partea rusă va urma cu siguranță, așa cum prevede dreptul internațional, iar Rusia are și dreptul la un răspuns militar.

Chiar ieri s-au alocat surse militare suplimentare, S400 Triumph, cel mai performant sistem de apărare antirachetă, care are ca rol menținerea securității zborurilor avioanelor rusești ale forțelor noastre militare și aeriene, care au ca misiune distrugerea infrastructurii teroriștilor din așa-numitul Stat Islamic și a altor organizații care operează pe teritoriul Siriei”.


„Ceea ce a făcut conducerea politică a Turciei, ea trebuie să fie conștientă că prin uciderea a doi militari ruși a adus un prejudiciu mare relațiilor ruso-turce și consider că acest lucru nu este în interesul poporului turc, pentru că noi am avut și avem relații foarte bune de prietenie între popoarele noastre.

loading...

În ultimii 10 ani nivelul dezvoltării relațiilor economice, culturale și umanitare dintre țările noastre a fost unul înalt și am făcut împreună foarte multe lucruri și mai avem și acum perspective comune.


Dar această lovitură a guvernului turc a produs un prejudiciu ireparabil și noi nu știm acum cât timp va dura reluarea și revenirea relațiilor noastre”, a arătat Seghei Narîșkin.

SURSA: http://fresh24.ro/externe/incepe-razboiul-rusia-a-anuntat-ca-va-raspunde-militar-turciei-14654

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite