INCEPE RAZBOIUL! Statul Islamic a anunțat că urmează noi atacuri ASTĂZI și MÂINE în Italia, Marea Britanie și SUA

Distribuie!by Simpatizantii organizatiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 128 de morti, sugerand ca sunt opera retelei teroriste Stat Islamic, anunta Institutul SITE, specializat in monitorizarea site-urilor islamiste. Martorii au declarat ca unul dintre tragatori a strigat „Allahu Akbar” si „Asta este pentru Siria” inainte de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Simpatizantii organizatiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 128 de morti, sugerand ca sunt opera retelei teroriste Stat Islamic, anunta Institutul SITE, specializat in monitorizarea site-urilor islamiste.


Martorii au declarat ca unul dintre tragatori a strigat „Allahu Akbar” si „Asta este pentru Siria” inainte de a trage in cei care se afla in sala de concerte

Parisul arde si, in curand, toata lumea va simti amaraciunea„, au transmis prin Twitter simpatizanti islamisti.


Islamistii au creat grupuri speciale pe platforma de microblogging Twitter – „#Paris_On_Fire” – („Parisul in flacari„), „#FranceUnderAttack” („Franta sub asediu„), salutand atacuri atribuite retelei teroriste Stat Islamic.

Cel puţin 128 de persoane au murit in urma seriei de atacuri teroriste din Paris.


Atacurile teroriste de la Paris au fost anuntate pe Twitter, de pe un cont despre care se presupune ca ar fi apartinut Statului Islamic. Pe contul dezactivat intre timp au fost anuntate atacuri teroriste la Paris, Londra si Roma.

Conform opiniatimisoarei.ro, atentatele ar urma sa aiba loc astazi si maine. Conturile folosite de Statul Islamic pe retelele de socializare folosesc toate hashtag-ul „Paris in flacari”, acelasi care a fost folosit si la atacul asupra Charlie Hebdo.

loading...

Un jurnalist de origine arabă spune ca pe langa tag-ul cu Paris, au aparut alte taguri similare, cu Roma, Londra si Washington.

INCEPE RAZBOIUL! Statul Islamic a anunțat că urmează noi atacuri ASTĂZI și MÂINE în Italia, Marea Britanie și SUA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite