INCEPE RAZBOIUL! Statul Islamic a anunțat că urmează noi atacuri ASTĂZI și MÂINE în Italia, Marea Britanie și SUA

Distribuie!by Simpatizantii organizatiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 128 de morti, sugerand ca sunt opera retelei teroriste Stat Islamic, anunta Institutul SITE, specializat in monitorizarea site-urilor islamiste. Martorii au declarat ca unul dintre tragatori a strigat „Allahu Akbar” si „Asta este pentru Siria” inainte de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Simpatizantii organizatiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 128 de morti, sugerand ca sunt opera retelei teroriste Stat Islamic, anunta Institutul SITE, specializat in monitorizarea site-urilor islamiste.


Martorii au declarat ca unul dintre tragatori a strigat „Allahu Akbar” si „Asta este pentru Siria” inainte de a trage in cei care se afla in sala de concerte

Parisul arde si, in curand, toata lumea va simti amaraciunea„, au transmis prin Twitter simpatizanti islamisti.


Islamistii au creat grupuri speciale pe platforma de microblogging Twitter – „#Paris_On_Fire” – („Parisul in flacari„), „#FranceUnderAttack” („Franta sub asediu„), salutand atacuri atribuite retelei teroriste Stat Islamic.

Cel puţin 128 de persoane au murit in urma seriei de atacuri teroriste din Paris.


Atacurile teroriste de la Paris au fost anuntate pe Twitter, de pe un cont despre care se presupune ca ar fi apartinut Statului Islamic. Pe contul dezactivat intre timp au fost anuntate atacuri teroriste la Paris, Londra si Roma.

Conform opiniatimisoarei.ro, atentatele ar urma sa aiba loc astazi si maine. Conturile folosite de Statul Islamic pe retelele de socializare folosesc toate hashtag-ul „Paris in flacari”, acelasi care a fost folosit si la atacul asupra Charlie Hebdo.

loading...

Un jurnalist de origine arabă spune ca pe langa tag-ul cu Paris, au aparut alte taguri similare, cu Roma, Londra si Washington.

INCEPE RAZBOIUL! Statul Islamic a anunțat că urmează noi atacuri ASTĂZI și MÂINE în Italia, Marea Britanie și SUA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nicolae Steinhardt: 29 de moduri de a-L mărturisi pe Dumnezeu în viaţa de zi cu zi
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică
Eficiență și economie pe timp de iarnă cu centrala termică în soba de teracotă
O fată de 18 ani a MURIT din cauza unui TRATAMENT GREŞIT | Sa mai ai incredere in medici si vaccinuri cand ei dau tratamente aiurea si omoara tineri nevinovati | parintii fetei sunt disperati!!!
Merkel i-a cerut preşedintelui Iohannis să nu mute ambasada României la Ierusalim (adică să fie impotriva profeției biblice)
Aceasta este o fotografie microscopica cu un fulg de zapada| Cata stiinta se afla in creatie, microunivers o spune Biblia in IOV38
Dezastru: Peste 1.800 de medici au cerut anul trecut avize pentru a pleca din ţară. Spitalele mizerabile si salariile ii fac sa plece si Ministerul sanatatii se preocupa de vaccinuri in loc sa faca spitale noi si curate!
50 de minute cu Plesu si Liiceanu
O alta inventie a lui Tesla ascunsa omenirii: Aparatul fotografic pentru ganduri
Ministerul Sanatatii: gripa a omorat 10 oameni! pe bune? Nu cumva spitalele voastre infecte cu dezinfectanti Hexipharma? Cine mai are incredere in ce spun cei din sistemul sanitar dupa ce nu au fost in stare sa depisteze ani de zile problema dezinfectantilor!
Situaţie INCREDIBILĂ: Austriecii taie păduri româneşti de 1 MILIARD de euro pe an
Laşitatea lui Carol al II-lea şi Dictatul de la Viena
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite