Incident fantastic in Congresul American, o grefiera a strigat in gura mare: Masonii sunt impotriva lui D-zeu!

Distribuie!by Grefiera Congresului American a dat dovada de cel mai mare curaj posibil vazut la un angajat al statului, in timp ce se vota limitarea datoriei nationale, ea a strigat in gura mare ca Masonii sunt impotriva lui D-zeu si ca nu poti servi la doi stapani. Bineinteles ca a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Grefiera Congresului American a dat dovada de cel mai mare curaj posibil vazut la un angajat al statului, in timp ce se vota limitarea datoriei nationale, ea a strigat in gura mare ca Masonii sunt impotriva lui D-zeu si ca nu poti servi la doi stapani. Bineinteles ca a fost escortata imediat afara, dar iata ca mai exista oameni corecti, justi, drepti, crestini adevarati si demni. Si nu veti vedea asa ceva in mass-media sau daca vor arata, vor denigra astfel de oameni catalogandu-i drept nebuni sau ridicoli. Decat sa fii sclav si sa inghiti in tine mai bine sa fii erou si sa ai curajul sa spui adevarului pe nume. femeia lucrade foarte multi ani acolo, deci este clar ca ea a vazut si stie multe. Se trezeste lumea si acum e marea triere, caprele la stanga si oile la dreapta…. Un american a comentat la cea de-a doua filmare ca aceasta femeie este o eroina….intr-adevar, intr-o sala care colcaia de masoni, ea a avut curajul sa spuna in direct aceste lucruri. Reporterul a relatat ca ea a fost dusa la politie si la spital sa fie verificata. In ce lume traim? In care Lady Gaga poate sa recite satanisme si sa fie in trend cand isi exprima luciferianismele, dar o femeie care pronunta cuvinte precum Jesus sau D-zeu, e catalogata “nebuna” sau penibila.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
Povestea fascinantă a restaurantului rotativ din Brăila. Panorama se schimba complet de la felul întâi şi până la desert
Viața-i neagră în Negrești! În cel mai sărac oraș din România lucrează doar 500 de oameni din cei 11.000 de locuitori
Watchman Nee chinez crestin: MOR DIN CAUZA CREDINTEI in CRISTOS
„Am 85 de ani, iar nu de mult mi-au crescut dinți noi”. Omul-minune, crudivor cu o experiență de 40 de ani
Arhiva SIPA: Dan Diaconescu a fost santajat de Oprea, condamnat la puscarie atatia ani pentru ca nu a vrut sa faca fuziunea cu el!!!
Crima vaccinării obligatorii: conform prospectelor, vaccinurile nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele!!!
Mesajul masonic in melodia intens promovata Avicii Silhouettes impotriva Creatorului
CUTREMUR la Curtea de Conturi: GAURĂ de 1,4 MILIARDE dolari | Chevron a plecat fără să plătească! Dezvăluiri EXPLOZIVE!
Cel mai bun elev al Clujului ii da pe spate pe toti: nu tine de mine sa fiu cel mai bun, tine de Dumnezeu
Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!
Supa lui Hipocrate - combate cancerul, bolile de inima si de rinichi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite