INCREDIBIL: Un barbat din Vietnam inmormanteaza toti copiii avortati si adopta toti copiii abandonati din zona lui

Distribuie!by Tong Phuoc Phuc este un bărbat din Vietnam care a arătat lumii întregii ce înseamnă să trăiești și pentru alții, nu doar pentru tine. El a salvat viețile a peste 100 de copii în ultimii 15 ani. Totul a început în anul 2001 când a mers la spital cu […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Tong Phuoc Phuc este un bărbat din Vietnam care a arătat lumii întregii ce înseamnă să trăiești și pentru alții, nu doar pentru tine. El a salvat viețile a peste 100 de copii în ultimii 15 ani.

Totul a început în anul 2001 când a mers la spital cu soția lui care era însărcinată. Acolo a observat femei însărcinate care intrau în cabinetul medicului și care ieșeau de acolo fără copil. I s-a părut ciudat și nu a înțeles ce se întâmplă, era oarecum rupt de realitate. Când a realizat faptul că acei copii din pântecele acelor femei nu aveau nicio șansă la viață i s-a frânt inima. Atunci el a mers și a vorbit cu personalul medical și a întrebat dacă poate măcar să ia trupurile acelor copii avortați și să-i înmormânteze așa cum se cuvine.


1

El a achiziționat un loc pe care și l-a permis, în munte, pe care l-a transformat în cimitir pentru bebelușii avortați. La început, soția lui a fost convinsă că bărbatul ei își va pierde mințile, alesese să facă un lucru extrem de dureros. Dar Tong nu a renunțat. De-a lungul anilor a înmormântat peste 10.000 de copii avortați.

1

Tong a spus că acest cimitir nu este doar un loc al tristeții sau un loc unde mamele care avortat pot să vină, dacă vor, să-și plâmgă copiii, dar este și un loc menit să le facă pe femeile care vor să avorteze să se gândească de mai multe ori înainte de a lua această decizie.


Așa au ajuns mame care voiau să avorteze pentru că nu puteau să-și crească copiii la Tong cerându-i ajutorul. Așa s-a transformat din gropar în salvator de vieți. El a început să adopte copiii acelor mame. Ideea era ca în momentul în care acele mame aveau o situație mai bună, reușeau să ajungă la un nivel în care puteau să-și crească micuții, să vină să îi ia de la Tong.

copii

Așa a ajuns ca în jurul acelui cimitir să aibă și o casă, o casă în care creștea nu mai puțin de 100 de copii.

loading...

copii2

Pentru că nu reușea sub nicio formă să le țină minte numele tuturor, Tong a botezat toți băieții cu numele de Vinh (onoare) și toate fetele cu numele de Tam (inimă). Deși ajunsese să aibă o mulțime de copii, îi trata pe fiecare ca și cum ar fi fost al lui.

Tong recunoaște că nu este deloc ușor ceea ce face el, dar este foarte mulțumit că a putut salva vieților copiilor.

copii3

”Voi continua să fac asta până la ultima suflare. Și sper din toată inima că și copiii mei îmi vor continua munca. Nimic nu se compară cu dragostea și recunoștința din ochii acestor copii”, spune Tong.

copii 4

Tong spune că lucruri minunate se pot întâmpla în lumea asta dacă îi dăm vieții o șansă. Nu e întotdeauna ușor, dar cu tărie se poate.

Sursa: goingviralposts.biz
Foto: Facebook

Timp de 15 ani, acest bărbat a înmormântat copii avortați. Când l-au vizitat mamele însă, gestul lui a fost unul incredibil | FOTO

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ACESTIA SUNT MARII JURNALISTI PE CARE SORIN OVIDIU VANTU REGRETA CA I-A PLATIT! UNII LUAU PESTE 10.000 DE EURO PE LUNA!
Odioasa PIPIDI a primit bani de la NORVEGIENI!!! Legătura dintre Mungiu Pippidi și banii norvegieni! Dezvăluiri șoc după editorialul care înfuriat o țară întreagă
UIMITOR: Dumnezeu a anuntat in Biblie venirea lui Iisus prin semnificatia numelor primei genealogii de la Adam la Noe
Aceasta este o fotografie microscopica cu un fulg de zapada| Cata stiinta se afla in creatie, microunivers o spune Biblia in IOV38
Mihai Eminescu despre Biserica Ortodoxă Română: „Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională"
Nefilimii cei căzuţi, uriaşii- scheletele lor nu sunt expuse in muzee iar istoria lor lipseste din cartile de istorie
Mai mulţi români decat prima oara au adus 500 de cruci pentru a fi sfinţite pe locul viitoarei moschei
Misterioasa convertire in masa de la islam la ortodoxie in Georgia
Consiliul Afacerilor Externe (CFR), artizanul Noii Ordini Mondiale
Gigi Becali: Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Aduceți Coranul în biserica țării? Cine o să ne dea înțelepciunea? Mahomed? Nu te joci cu un neam întreg ortodox
Ilie Șerbănescu: Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!
Nu, Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, familia Iohannis s-a dat drept mostenitor fals, cu acte false a imobilului pierdut in instanta | Presa va ascunde asta!!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite