Inexplicabil! Zeci de icoane din Ucraina şi Rusia au început să lăcrimeze! Video

Distribuie!by Oricât de greu de crezut ar părea fenomenul icoanelor care plâng s-a manifestat în mai multe biserici din Rusia şi din Ucraina. de Geo Berciu, 19 Martie 2014 Potrivit unui filmuleţ care circulă de câteva zile pe internet, în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Oricât de greu de crezut ar părea fenomenul icoanelor care plâng s-a manifestat în mai multe biserici din Rusia şi din Ucraina.
de Geo Berciu, 19 Martie 2014
  • Inexplicabil! Zeci de icoane din Ucraina şi Rusia au început să lăcrimeze! Video

Potrivit unui filmuleţ care circulă de câteva zile pe internet, în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lăcrimeze, unele cu lacrimi de sânge, după începutul crizei din Ucraina. Astfel de cazuri au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg, dar şi în alte oraşe.

Conform tradiţiei creştine, există şi o diferenţă foarte mare între lacrimile icoanelor. Mirul este o substanţă foarte preţioasă, un semn bun, când o icoană o “emana”. Dimpotrivă, lacrimile sunt un semn rău, anunţând că vor veni necazuri şi chinuri.


loading...

Biserica Ortodoxă Rusă crede în posibi­litatea miracolelor, dar fiecare caz este verificat cu multă atenţie, susţine serviciul de presă al Patriarhiei Moscova.

 

 

Credincioşii sunt de părere că acesta este un semn divin, care prevesteşte ceva rău, mai ales că, susţin bătrânii, acest fenomen s-a întâmplat înainte de revoluţia din 1917.


 

Surse: UNICA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite