Inginerul Cornel Mihulecea: Din Romania s-au FURAT DOUA RECATOARE NUCLEARE si peste 600 de tone de COMBUSTIBIL NUCLEAR!

Distribuie!by   Inginerul Cornel Mihulecea, omul care s-a ocupat de proiectul energiei nucleare româneşti, a declarat că din România au dispărut, fără urmă, două reactoare nucleare, inclusiv 602 tone de combustibil nuclear. “În ianuarie 1990, premierul Petre Roman m-a sunat şi mi-a cerut să mă pensionez. Am întrebat cui să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Inginerul Cornel Mihulecea, omul care s-a ocupat de proiectul energiei nucleare româneşti, a declarat că din România au dispărut, fără urmă, două reactoare nucleare, inclusiv 602 tone de combustibil nuclear.

“În ianuarie 1990, premierul Petre Roman m-a sunat şi mi-a cerut să mă pensionez. Am întrebat cui să predau tot ce am de predat – gândiţi-vă că este vorba despre tehnologie nucleară şi combustibili nucleari! -, iar el mi-a răspuns că nu trebuie să-mi fac griji, să plec şi gata!


După câţiva ani de la plecarea mea, primele două reactoare au fost puse în funcţiune, dar celelalte două, pentru unităţile 3 şi 4, au dispărut, la fel cum au dispărut fără urmă şi cele 602 tone de combustibil nuclear, omologat şi fabricat legal în România. C

Cu acest combustibil ar fi putut funcţiona timp de 5 ani un reactor care furnizează 9% din energia ţării. Acum, va trebui să cumpărăm reactoare de la canadieni. Mi-e ruşine pentru ceea ce se întâmplă”, a spus Cornel Mihulecea pentrulibertatea.ro.

loading...

La începutul acestui an, guvernul anunţă că unităţile 3 şi 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă vor fi realizate cu o investiţie de 6 miliarde de euro, venită din China. În cursul acestei luni ar fi urmat să se înfiinţeze o societate româno-chineză care să materializeze proiectul. Cu toate acestea, se bate pasul pe loc.


De ce? “Chinezii voiau să vină cu banii, iar noi urma să venim cu tehnologia, pentru că ei ştiau, pe bună dreptate, că noi avem capacitatea tehnologică de a construi centrale nucleare. Lucru care nu se mai poate face, pentru că unităţile economice autohtone care se ocupau de aşa ceva au fost desfiinţate pe motiv că sunt fiare vechi”, a explicat inginerul Cornel Mihulecea, fost preşedinte al Comitetului de Stat pentru Energie Nucleară.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un Belgian a plantat AURUL ROȘU în Caraș-Severin. CULTURA aduce venituri de 22.000 DE EURO LA HECTAR!
Anunț ALARMANT pentru persoanele care aleg să-și vopsească părul: 69% dintre VOPSELELE din România trebuie retrase URGENT de la comercializare. Analiza substanțelor chimice care pot produce GRAVE probleme de sănătate
UIMITOR: Trump l-a desemnat pe nepotul lui JFK, Robert Kennedy Jr. sa conduca comisia impotriva VACCINURILOR in SUA!
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
INTERVIU MINUNAT CU UN CALUGAR CU HAR
Mădălina Ghenea: Am ajuns să cred că viaţa nu mai are sens, până m-am refugiat într-o mănăstire din România
Un studiu german arata ca PRUNELE combat o maladie care ucide milioane de oameni
Astia sunt doctorii care vor sa va vaccineze: doctorita filmata in timp ce rupe de nervi fisa unei paciente bolnave
Fii patriot şi distribuie dacă bănuieşti că Iohannis face jocurile străinilor
EXPLOZIV/ Principesa Margareta, 300.000 de euro de la Soros în scandalul Roșia Montană
Fetita paralizata dupa administrarea unui vaccin are nevoie de ajutor pentru tratament
Intreaga presa tace cu privire la Guccifer, hackerul roman care a fost extradat in SUA: Hillary Clinton este o preoteasa illuminati, membra a unui cult satanic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite