Înregistrare Ghiță: ”Colectiv, o diversiune”. Despre Condrea: ”se furnică pielea pe mine”

Distribuie!by Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată. Poate incediul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoție. Oamenii ăștia sunt specialiști […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată. Poate incediul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoție. Oamenii ăștia sunt specialiști în diversiuni, ăștia care au pus un guvern al lor. Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Ciolos, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și că alesul este Dacian Ciolos.
Nu știu despre incendiu, dar este evident că s-a așteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României. În acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și șantajat cu această soluție.
Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a a vedea în București alți morți și a potolit lucrurile.
În mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii ăștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiți să atace Primăria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul României. Era un ordin al ministrului MAI să nu oprească intrarea oamenilor.”, a spus Sebastian Ghită în înregistrarea de la România TV.

loading...

Ghiță a spus de asemenea că i se furnică pielea când se gândește la moartea lui Condrea.


“Eu ca cetățean mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om. Când văd acest om mort se furnică pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Sebastian Ghită.

https://www.dcnews.ro/mobile/inregistrare-ghi-a-colectiv-o-diversiune_528592.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite