Intalnire istorica intre seful ONU si presedintele Bisericii Adventiste Mondiale: Ce discutii au purtat cei doi lideri

Distribuie!by Secretarul General al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) Ban Ki-moon si-a exprimat ingrijorarea fata de cresterea intolerantei religioase in intreaga lume in timpul unei intalniri private pe care a avut-o cu liderul Bisericii Adventiste Ted NC Wilson. Cu aceasta ocazie el a adresat o invitatie Bisericii Adventiste de Ziua a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Secretarul General al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) Ban Ki-moon si-a exprimat ingrijorarea fata de cresterea intolerantei religioase in intreaga lume in timpul unei intalniri private pe care a avut-o cu liderul Bisericii Adventiste Ted NC Wilson. Cu aceasta ocazie el a adresat o invitatie Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea de a colabora cu ONU pentru intrajutorarea oamenilor.

Ted Wilson, primul presedinte al Bisericii Adventiste care se intalneste cu un sef ONU, a declarat ca Biserica sprijina de mult timp libertatea religioasa si ca accepta invitatia de colaborare, urmand lucrarea lui Hristos de a ajuta oamenii fizic, mental, social si spiritual.


Ganoune Diop, director asociat la Departamentul Public Affairs & Religious Liberty al Bisericii Adventiste Mondiale a declarat ca in momentul de fata, cuvintele lui Isus din Matei 5:13,14 sunt mai actuale ca oricand.

Intalnirea dintre Ban Ki-moon si Ted Wilson, la care au fost prezenti Ganoune Diop si John Graz, Director al Departamentului Public Affairs & Religious Liberty, a durat 45 de minute si a avut loc la biroul Secretarului General din sediul ONU aflat in New York.


A fost un adevarat privilegiu sa ne intalnim cu Secretarul General al ONU si sa auzim apelul sau de asistenta pentru omenire”, a declarat Wilson pentru Adventist Review.

Adventistii de Ziua a Saptea trebuie sa fie gata sa marturiseasca pe Isus oriunde ar merge si sa marturiseasca despre binecuvantarea lui Dumnezeu in viata noastra si ceea ce putem face in numele Lui”, a adaugat Wilson.

Ban Ki-moon si-a exprimat convingerea ca oamenii ar trebui sa cultive respectul pentru toti, inclusiv pentru cei de alta credinta.

Fugiti de Adventisti cat puteti !
“Casatorie” Istorica Intre Biserica Adventista si ONU :
Reprezentantul Bisericii Adventiste de ziua a Saptea Ted Wilson s-a intalnit la lumina zilei cu secretarul General ONU Ban Ki Moon si au convenit la o colaborare pe multiple planuri intre ONU si AZS! Nimic de ascuns! Ce a facut insa Wachtower? A colaborat pe sest cu ONU timp se aproape zece ani ca ONG, (1992-2001), apoi dupa ce a fost deconspirata si-a strans catrafusele si a plecat din ‘patul’ ONU, sustinand ca de fapt este ‘virgina’! Se pare ca s-a cam grabit! Oricum, unele surse spun ca si-a uitat ‘chilotii’ pe acolo! Ce legatura poate fi intre biserica virgina a Domnului, adica Mireasa sa, si o institutie politica mondiala care este o parte a lumii lui Satan Diavolul, frumosul Lucifer? Sincer? Nici una! ‘Prietenia cu Lumea este dusmanie cu Dumnezeu’! Nu exista nici o scuza pentru prietenia cu lumea lui Satan! Bisericile crestine daca ar fi corecte ar desfasura orice activitate in folosul oamenilor in nevoi, fara sa fie nevoie sa primeasca semnul Fiarei politice, adica acceptul si binecuvantarea ONU! Nu m’ar mira daca unii lideri adventisti vor refuza oferta! Isi vor strange catrafusele si vor pleca si ei din ‘patul’ Amantilor Politici! Atentie la ‘chiloti’! Altii au patit-o! Conform profetiilor ,toate cultele se vor alinia directivelor politice mondiale .Iar Antihristul conduce politica mondiala ,si religia mondiala .

loading...

 

Iata articolul oficial:

El a mentionat ca apreciaza activitatea Bisericii Adventiste in promovarea libertatii religioase, dar si in alte domenii precum educatia, sanatatea, precum si ajutor umanitar, prin Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor (ADRA). ADRA a lucrat cu ONU in acordarea de asistenta refugiatilor din Orientul Mijlociu si din alte zone sensibile ale lumii.

John Graz, secretar general al Asociatiei Internationale pentru Libertate Religioasa, a declarat ca a fost bucuros sa vada preocuparea sincera a lui Ban Ki-moon referitoare la intoleranta religioasa si dorinta acestuia de a vedea oamenii actionand impreuna pentru a aduce dreptate si libertate.

A fost o intalnire istorica intre Secretarul General al ONU si presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, unde s-a discutat despre starea lumii si despre cum putem ajuta oamenii care traiesc in medii foarte dificile”, a spus Graz.

In finalul intrevederii, el a declarat: „Ca ucenici ai lui Isus, dorim si trebuie sa ajutam toti oamenii si mai ales pe cei care sunt fara aparare, discriminati si persecutati. In acest fel, impartasim valorile esentiale ale ONU.”

Surse:1

1: Adventist Review

2.Shalom Shalom

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite