Intalnire masonica de vanatoare la Balc cu participanti din Casa Regala, iar localnicii romani, sclavi pe 10 Euro pe zi la ritualul mormonului TIRIAC

Distribuie!by Primele focuri de arma trase la partida anuala de vanatoare organizata de Ion Tiriac se vor auzi joi, pe domeniul cinegetic de la Balc. La evenimentul organizat, ca de fiecare data in ultimii 11 ani, cu cea mai mare discretie, omul de afaceri Ion Tiriac si-a invitat o seama […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Primele focuri de arma trase la partida anuala de vanatoare organizata de Ion Tiriac se vor auzi joi, pe domeniul cinegetic de la Balc.

La evenimentul organizat, ca de fiecare data in ultimii 11 ani, cu cea mai mare discretie, omul de afaceri Ion Tiriac si-a invitat o seama de prieteni, nume sonore ale lumii economice si politice din Europa, oaspeti regali.

Pe aeroportul din Oradea au sosit, miercuri seara, creatorul de moda italian Stefano Ricci, printul Dimitrie Sturdza, fiind asteptati siWolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto omonim, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, sauFrantz Rauch, cel mai mare producator de sucuri din Europa.


Vanatoarea de mistreti, crescuti in mod special pe cele peste o mie de hectare ale domeniului, se organizeaza de obicei in trei goane, din care doua in prima zi, iar a treia in ziua urmatoare, la final avand loc fotografia de grup, cu trofeele.

INVITAŢII LUI ŢIRIAC Începând de astăzi începe vânătoarea de mistreţi de la Balc, organizată de miliardarul Ion Țiriac și ajunsă la cea de-a 11-a ediție.


INVITAŢII LUI ŢIRIAC Pe aeroportul din Oradea au început să sosească avioanele particulare care îi aduc pe invitaţii de anul acesta ai lui Ion Ţiriac pentru vânătoarea de mistreţi de la Balc.

Ca de obicei, pe lista invitaţilor lui Ion Ţiriac se află creatorul de modă italian Stefano Ricci, prințul Dimitrie Sturdza, Wolfgang Porsche, moștenitorul imperiului auto Porsche, Klaus Mangold, fostul președinte al grupului Daimler, şi Frantz Rauch, proprietarul celui mai mare producător de sucuri din Europa, anunță Digi24.

loading...

Domeniul de la Balc are peste 1.000 de hectare şi, conform lui Ion Ţiriac, acolo sunt crescuţi mistreţi special pentru vănâtoarea de la fiecare sfârşit de an.

Zeci de săteni sunt tocmiți pentru a ajuta la goana vânatului, fiecare dintre ei urmând să primească 50 de lei pe zi, plus o anumită cantitate de carne de mistreț.

Organizatorii au solicitat şi prezenţa unei echipe de medici veterinari care să verifice carnea mistreţilor sacrificaţi.

http://www.ziare.com/ion-tiriac/vanatoare-balc/tiriac-incepe-azi-vanatoarea-de-la-balc-alaturi-de-miliardari-celebri-1446801

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite