Interesele corporatiilor sunt prioritare in noul guvern PNL!

Distribuie!by Ludovic Orban „nu vom tăia din nou pensiile şi salariile, dar nici nu vom face creşteri dacă nu sunt sustenabile, vom consulta mediul de afaceri înainte de a mări salariul minim”. PS Mediul de afaceri este 80% corporatist, iar multinaţionalele nu vor propune sau nu vor aproba NICIODATĂ creşteri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ludovic Orban „nu vom tăia din nou pensiile şi salariile, dar nici nu vom face creşteri dacă nu sunt sustenabile, vom consulta mediul de afaceri înainte de a mări salariul minim”.

PS Mediul de afaceri este 80% corporatist, iar multinaţionalele nu vor propune sau nu vor aproba NICIODATĂ creşteri ale salariului minim, deoarece au interesul de a exporta cât mai mult profit cu forţă de muncă ieftină!


PS Deci, chiar dacă nu vor fi tăieri, salariul minim şi punctul de pensie nu vor creşte NICIODATĂ într-un guvern PNL, deoarece mediul de afaceri va spune NU (e la mintea prostului).

Ludovic Orban „Impozitul pe cifra de afaceri a corporaţiilor a fost o măsură anti-naţională, ca atare vom abroga aceste prevederi din OUG 114”.

Ludovic Orban „Statul român s-a angajat pe redevenţe mici să ofere exploatările din perimetrul maritim, asta e, nu putem schimba regulile în timpul jocului, trebuiie să ne respectăm parteneriatele, ca urmare vom abroga şi Legea Offshores pentru a da drumul companiilor Exxon şi Black Sea Corporation să foreze în Marea Neagră”.

loading...

PS Normal, nu putem sa ne luam de corporatii, ele iti platesc tie leafa, lasam jugul pe firmele romanesti!

PS Asta a fost PRETUL VALIDARII CELUI DE-AL DOILEA MANDAT AL LUI IOHANNIS, SI DE AIA ATI AVUT PERMISIUNEA DE A VENI ACUM LA PUTERE, BAI HORBANE, BAI!

Interesele corporatiilor sunt prioritare in noul guvern PNL!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite