Interesele corporatiilor sunt prioritare in noul guvern PNL!

Distribuie!by Ludovic Orban „nu vom tăia din nou pensiile şi salariile, dar nici nu vom face creşteri dacă nu sunt sustenabile, vom consulta mediul de afaceri înainte de a mări salariul minim”. PS Mediul de afaceri este 80% corporatist, iar multinaţionalele nu vor propune sau nu vor aproba NICIODATĂ creşteri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ludovic Orban „nu vom tăia din nou pensiile şi salariile, dar nici nu vom face creşteri dacă nu sunt sustenabile, vom consulta mediul de afaceri înainte de a mări salariul minim”.

PS Mediul de afaceri este 80% corporatist, iar multinaţionalele nu vor propune sau nu vor aproba NICIODATĂ creşteri ale salariului minim, deoarece au interesul de a exporta cât mai mult profit cu forţă de muncă ieftină!


PS Deci, chiar dacă nu vor fi tăieri, salariul minim şi punctul de pensie nu vor creşte NICIODATĂ într-un guvern PNL, deoarece mediul de afaceri va spune NU (e la mintea prostului).

Ludovic Orban „Impozitul pe cifra de afaceri a corporaţiilor a fost o măsură anti-naţională, ca atare vom abroga aceste prevederi din OUG 114”.

Ludovic Orban „Statul român s-a angajat pe redevenţe mici să ofere exploatările din perimetrul maritim, asta e, nu putem schimba regulile în timpul jocului, trebuiie să ne respectăm parteneriatele, ca urmare vom abroga şi Legea Offshores pentru a da drumul companiilor Exxon şi Black Sea Corporation să foreze în Marea Neagră”.

loading...

PS Normal, nu putem sa ne luam de corporatii, ele iti platesc tie leafa, lasam jugul pe firmele romanesti!

PS Asta a fost PRETUL VALIDARII CELUI DE-AL DOILEA MANDAT AL LUI IOHANNIS, SI DE AIA ATI AVUT PERMISIUNEA DE A VENI ACUM LA PUTERE, BAI HORBANE, BAI!

Interesele corporatiilor sunt prioritare in noul guvern PNL!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Prof. dr. Dan Enescu: ne luptam cu arsuri nemaintalnite, cu un compus nemaivazut, nemaiauzit, plagile au o culoare pe care nu am mai vazut-o niciodata la o arsura
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Dacă nu colonie, atunci ce?! Cum dicteaza americanii in Romania
"Niciun președinte al României nu a fost mai preocupat de confortul său pe bani publici decât boier Klaus"
Andrea Bocelli nu va mai canta la ceremonia lui Trump deoarece a fost amenintat cu moartea |Intreaga hollywood-ime e pusa sa il denigreze zilele acestea pe TRUMP
În timp ce România se afundă în sărăcie, OMV-Petrom îi îmbogăţeşte pe străini. Profit URIAŞ făcut de compania cedată de Adrian Năstase austriecilor
Iohannis, avertizat că ar putea rămâne în istorie pentru "legiferarea păcatului sodomiei"! Asociația Christiana: Nu mai spuneți că sunteți președintele tuturor, e mai onest așa
Prepara-ti in casa propriul antibiotic: fara efecte secundare si extrem de eficient
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Abia acum aflam ca la NEVERSEA s-a lasat cu sacrificii umane, cum a avut loc o crima in dimineata de dupa eveniment | energiile negative de la NEVERSEA au cauzat moartea unui om
Si-a construit singur o centrala termică în soba de teracotă si acum cu un foc incalzeste toata casa. Uite cum a facut
Cat de greu e sa faci un P.F.A. in Romania si ce urmeaza dupa? De ce nu simplificati totul cum e in vest, sa poti avea un P.F.A. in maxim 2 ore? CA SA NE CARAM DIN TARA NU?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite