Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara

Distribuie!by Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara     O companie din California oferă celor interesați transfuzii cu sânge de oameni tineri, care ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara

 

 

O companie din California oferă celor interesați transfuzii cu sânge de oameni tineri, care ar trebui să aibă un efect benefic asupra organismului, scrie The Guardian.


Nu e o întâmplare că noul start-up și-a găsit locul lângă San Francisco, ținând cont că ideea a prins foarte bine în cercurile celor care lucrează în indutria IT.

Compania numită Ambrosia, condusă de un tânăr medic educat la Stanford, Jesse Karmazin, are un plan aparent simplu.


Oferă 1,5 litri de plasmă, recoltată din băncile de sânge, care sunt „pompați” în decurs de două zile în venele pacienților.

Există în jur de 600 de clienți care participă la ceea ce clinica descrie drept un „studiu”. Fiecare plătește în jur de 8.000 de dolari pentru o transfuzie.

Un studiu pe această temă a fost făcut în trecut pe șoareci, cu unele rezultate interesante – transfuziile îmbunătățeau memoria și abilitatea de a învăța.

Comunitatea științifică observă însă faptul că doctorul Karmazin nu folosește un grup de control, astfel că experimentul său nu poate purta numele de studiu.

Alții, scrie BBC, au avertizat că beneficiarii transfuziilor sunt expuși în mod inutil la tot felul de pericole: probleme cu plămânii, infecții cu potențial fatal.

Doctorul susține însă că rezultatele obținute sunt promițătoare. Potrivit acestuia, nivelul antigenilor carcinoembrionari, proteinele asociate cancerului, a scăzut cu 20%. La fel, a scăzut și nivelul proteinelor asociate bolii Alzheimer.

loading...

Rezultatele cele mai bune obținute, susține doctorul, sunt însă cele care țin de capacitatea oamenilor de a dormi bine.

„Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc au dificultăți mai mari în a dormi”, a explică Karmazin. Îmbunătățind acest aspect, ei care primesc transfuziile vor avea beneficii la mai multe capitole: sistem imunitar, reglarea greutății și multe altele.

 

Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

E clar acum? Rise Project si Florin Badita au primit bani de la Soros sa organizeze protestele #rezist si sa denigreze site-urile care spun adevarul pe verificasursa.ro
Vaginizarea barbatului
DISTRIBUITI: Ce se intampla cu carnea expirata din supermarketurile straine in Romania| Marea depopulare
CIFRE SOCANTE DESPRE EXODUL ROMANILOR: ÎN 2016 S-AU NASCUT MAI MULTI COPII ROMANI IN STRAINATATE DECAT IN TARA!
De ce a ales Metrorex să cumpere vagoanele mai scumpe din Spania și nu pe cele mai ieftine din România. Cum ne jucăm cu sute de locuri de muncă și cu sute de milioane de euro
Se pare ca ursuletul a fost lasat intentionat sa se plimbe prin Sibiu ca sa fie impuscat si sa acopere mediatic faptul ca Iohannis a pierdut a doua casa in instanta| cucuveaua mov cu plagiatul ei
Trei zile de post (72 de ore) regenereaza intreg sistemul imunitar si vindeca cancerul si alte boli
România, forţată de FMI să vândă tot. În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România
Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale. VEZI câte ţări din UE au luat aceeaşi măsură
Era o mândrie să fii marinar înainte de 1989. Cu o flotă puternică şi cu navigatori care arborau cu demnitate pavilionul tricolor, ţara noastră avea sute de vapoare pe toate mările şi oceanele globului.
Avem Cel mai mare zăcământ european de bitum natural, dar nu avem autostrazi. -Video
La protestele sorosiste anti-Trump din SUA se manipuleaza cu aceleasi slogane penibile precum REZIST!!! Toate lozincile sunt induse la comanda in mintea oamenilor!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite