Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara

Distribuie!by Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara     O companie din California oferă celor interesați transfuzii cu sânge de oameni tineri, care ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara

 

 

O companie din California oferă celor interesați transfuzii cu sânge de oameni tineri, care ar trebui să aibă un efect benefic asupra organismului, scrie The Guardian.


Nu e o întâmplare că noul start-up și-a găsit locul lângă San Francisco, ținând cont că ideea a prins foarte bine în cercurile celor care lucrează în indutria IT.

Compania numită Ambrosia, condusă de un tânăr medic educat la Stanford, Jesse Karmazin, are un plan aparent simplu.


Oferă 1,5 litri de plasmă, recoltată din băncile de sânge, care sunt „pompați” în decurs de două zile în venele pacienților.

Există în jur de 600 de clienți care participă la ceea ce clinica descrie drept un „studiu”. Fiecare plătește în jur de 8.000 de dolari pentru o transfuzie.

Un studiu pe această temă a fost făcut în trecut pe șoareci, cu unele rezultate interesante – transfuziile îmbunătățeau memoria și abilitatea de a învăța.

Comunitatea științifică observă însă faptul că doctorul Karmazin nu folosește un grup de control, astfel că experimentul său nu poate purta numele de studiu.

Alții, scrie BBC, au avertizat că beneficiarii transfuziilor sunt expuși în mod inutil la tot felul de pericole: probleme cu plămânii, infecții cu potențial fatal.

Doctorul susține însă că rezultatele obținute sunt promițătoare. Potrivit acestuia, nivelul antigenilor carcinoembrionari, proteinele asociate cancerului, a scăzut cu 20%. La fel, a scăzut și nivelul proteinelor asociate bolii Alzheimer.

loading...

Rezultatele cele mai bune obținute, susține doctorul, sunt însă cele care țin de capacitatea oamenilor de a dormi bine.

„Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc au dificultăți mai mari în a dormi”, a explică Karmazin. Îmbunătățind acest aspect, ei care primesc transfuziile vor avea beneficii la mai multe capitole: sistem imunitar, reglarea greutății și multe altele.

 

Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite