INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României | Autoritățile de frontieră recunosc că lucrează cu tehnică depășită

Distribuie!by INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României. Prima tentativă de debarcare pe plajele de la Marea Neagră… Posted on 16 august 2017 by Adrian Albu in Dezvăluiri, Știri // 0 Comments Evz.ro: „Evenimentul zilei” continuă serialul dedicat refugiaților care ajung în România cu prezentarea unui fenomen îngrijorător care se înregistrează la frontiere. Numărul străinilor care au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României. Prima tentativă de debarcare pe plajele de la Marea Neagră…

Evz.ro: „Evenimentul zilei” continuă serialul dedicat refugiaților care ajung în România cu prezentarea unui fenomen îngrijorător care se înregistrează la frontiere. Numărul străinilor care au încercat să intre ilegal în România s-a triplat în prima parte a anului, majoritatea acestora fiind musulmani. Autoritățile de frontieră recunosc că lucrează cu tehnică depășită.

Pe fondul invaziei imigranților în Europa, polițiștii români de frontieră au prins în primele șase luni ale acestui an 2.474 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, din care 1.437 pe sensul de intrare în ţară şi 1.037 străini pe sensul de ieşire din ţară, potrivit datelor consultate de EVZ de la Poliția de Frontieră. Toți aceștia au provenit din Irak, Siria, Pakistan, Afganistan, Iran, Turcia, India, Kosovo, Bangladesh şi Palestina și toți rămân în țară pe perioada desfășurării procedurilor legale în materie, timp în care primesc și asistență plătită de statul român.

loading...

Anul trecut, în aceeaşi perioadă, au fost depistaţi doar 374 de străini care au încercat să intre ilegal în România şi doar 133 care au încercat să iasă ilegal. Cu alte cuvinte, de aproape trei ori mai mulți musulmani au încercat să intre ilegal în România în ianuarie – iunie 2017, față de perioada similară a anului 2016, în timp ce numărul celor care au încercat să plece ilegal din România spre vestul Europei, prin Ungaria, a crescut de aproape zece ori.

Atenție la mare!

Garda de Coastă a interceptat în Marea Neagră, pe 13 august, o ambarcaţiune cu pavilion Turcia, suspectă de migrație ilegală, care se îndrepta spre țărmul României cu 69 de irakieni la bord, aceasta fiind cea mai recentă tentativă de acest fel și una dintre situațiile rarisime în care imigranți au încercat să intre în țară pe cale maritimă. România înregistrează astfel un episod caracteristic „invaziilor” din Italia, Grecia și Spania.

Citeste mai mult: Evz.ro

 


http://www.cunoastelumea.ro/invazia-imigrantilor-musulmanii-iau-cu-asalt-frontierele-romaniei-prima-tentativa-de-debarcare-pe-plajele-de-la-marea-neagra/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mărturiile unui fost ofiţer al serviciilor secrete sovietice în legătură cu operaţiunea de înlăturare a lui Ceauşescu
Incredibil! 50 de lucruri uimitoare despre corpul uman! Creierul functioneaza dupa moartea noastra
Radio France face praf vizita lui Iohannis la Bruxelles: JUNCKER I-A VÂNDUT GOGOȘI
Dăruind altuia ceea ce nu ai, le vei dobândi şi pentru tine
ADEVĂRUL din spatele știrii privind „concedierea” profesoarei care refuza să-l predea pe Eminescu. Cum a încercat, din nou, HotNews să manipuleze opinia publică
Poezia scrisă de un țăran ROMÂN, devenită virală pe internet! ”Unii cred că ar trebui citită măcar o dată pe săptămână în Parlament”
Un violonist austriac și-a făcut un test de paternitate în Franţa și… este fiul Regelui Mihai! “Mă mai gândesc dacă îl voi folosi în instanţă sau nu”
SCANDALOS! Decizie şocantă a justiției franceze | Fecioara Maria, INTERZISĂ în spațiul public
Acest desen animat a rulat acum 15 ani, iar fotografia actuala a fost facuta luna trecuta. Poate cineva sa inteleaga acest lucru?
Iohannis a propus la sefia SRI pe Eduard Hellvig|un apropiat al lui Ponta, Isarescu, Soros
"Da´ di ce?" Opinia unui nostalgic care a devenit virala pe internet!
Da! Am fost mințiți de rege și de echipa sa de măsluitori! Iată ce se afla în valizele cu care a plecat Mihai: „două vagoane care au fost atașate la acceleratul de Berna. Conțineau 2 masini recent achizitionate de rege, covoare, lucrari de arta, cateva cufere si valize secrete”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite