Iohannis a dat la o parte drapelul Marii Britanii, pentru a-și face loc. Gestul controversat a făcut înconjurul lumii

Distribuie!by Gest aprig comentat făcut de președintele României, Klaus Iohannis, la reuniunea specială a Consiliului European de la Bruxelles la care participă în aceste zile. Iohannis a reușit să-i înfurie pe britanici după ce a dat la o parte drapelul Marii Britanii pentru a-și face loc să ajungă mai aproape […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gest aprig comentat făcut de președintele României, Klaus Iohannis, la reuniunea specială a Consiliului European de la Bruxelles la care participă în aceste zile.

Iohannis a reușit să-i înfurie pe britanici după ce a dat la o parte drapelul Marii Britanii pentru a-și face loc să ajungă mai aproape de jurnaliști.


Imaginile au făcut înconjurul lumii și au starnit comentarii foarte dure la adresa României.
b

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Noi am creat si finantat MISCAREA FEMINISTA ca sa putem TAXA ambele sexe, sa trimitem femeile la munca si sa le controlam copii ( la scoala, gradinita)
Fost inginer la uzina TRACTORUL BRASOV astazi boschetar- VIDEO
Ce efect are asupra oamenilor, aluminiul din vaccinuri
UPDATE: Homosexualii îl vor pedepsit pe Leon Dănăilă, pentru susținerea familiei: Heterosexualii, ei dau naștere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi
Legătura dintre Bivolaru, Patriarhul Daniel, Isărescu, Regele Mihai, Stănculescu, Hurezeanu și anticristul zis și "Nikky"
Spital din Capitala ramas fara bani: unei femei i s-a facut cezariana cu un anestezic folosit in stomatologie
Invențiile satanei: Cipul contraceptiv
Directorul Mercedes-Benz anunță falimentul apropiat al industriei auto. 90%-95% dintre parcări vor deveni parcuri de joacă
În anul 2000, într-o peşteră de gheaţă din România s-au descoperit două schelete de dragoni! Aceşti dragoni au trăit în secolul al XV-lea, odată cu Vlad Ţepeş! O descoperire incredibilă, dar puţin mediatizată!
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
EXPERIMENTE pe OAMENI: ati auzit de PROIECTUL CHATTER sau MK ULTRA coordonate de CIA?
Inginer constructor: industria Romaniei era in 1980 pe locul 8 in lume, noi am transformat-o dupa revolutie intr-un morman de "Fier vechi"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite