Iohannis bagă România în conflictul din Ucraina

Distribuie!by “Ce cauti acolo, nu avem destule de rezolvat in tara noastra?” Nu v-ati gandit nicio clipa cand l-ati votat pe Iohannis ca el va fi cel care va duce Romania in razboi, in loc sa se ocupe sa opreasca fraudele cu taierea de lemn, cu furtul resurselor de catre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ce cauti acolo, nu avem destule de rezolvat in tara noastra?”

Nu v-ati gandit nicio clipa cand l-ati votat pe Iohannis ca el va fi cel care va duce Romania in razboi, in loc sa se ocupe sa opreasca fraudele cu taierea de lemn, cu furtul resurselor de catre straini din Romania, cu vanzarea tarii, cu recuperarea datoriilor Germaniei si Rusiei catre Romania, cu, cu, cu…ati fost avertizati….


Cu ocazia vizitei în Polonia, preşedintele Klaus Iohannis a semnat o declaraţie comună cu omologul său de la Varşovia, o reînnoire a parteneriatului strategic bilatral. Documentul este adaptat noilor realităţi geopolitice şi, practic, pune bazele unei axe împotriva Rusiei.

România și Polonia se angajează că vor susține, la nivelul comunității euroatlantice, toate demersurile vizând asigurarea unui răspuns eficient la orice amenințare la adresa ordinii juridice pe continent și a frontierelor recunoscute internațional. Semnarea documentului vine cu doar 5 zile înainte de vizita oficială a lui Iohannis în Ucraina (17 martie), reprezentând şi o garanţie pentru vecinii de la nord că România este pregătită să intervină.


Angajamentul luat de Iohannis reprezintă şi o schimbare de viziune, după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că actuala situaţie din Ucraina este “o ciorbă” în care Bucureştiul nu se poate amesteca. “Am fost întotdeauna împotriva angajării României în procesele din Ucraina (…) Lucrurile sunt atât de complicate încât forţe politice şi economice mari nu pot obţine un răspuns”, declara Băsescu în luna februarie.

loading...

Tot cu ocazia vizitei la Varşovia, preşedintele României a anunţat organizarea, la Bucureşti, a unei reuniuni a liderilor din regiune. „Am convenit să organizăm în toamna acestui an, la București, o nouă ediție a unei întâlniri la nivel de șefi de stat, în formatul care a avut loc în iulie anul trecut la Varșovia, un format regional pe care îl considerăm important”, a anunțat Klaus Iohannis. Astfel, în această toamnă ar putea veni în România şefi de stat şi de guvern din Polonia, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina şi din statele baltice. Această întâlnire a liderilor din regiune ar urma să pregătească summitul NATO de la Varşovia din 2016.

http://www.stiripesurse.ro/iohannis-baga-romania-in-conflictul-din-ucraina_949732.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite