Iohannis doreste vaccinarea obligatorie, daca se poate si DEFRISAREA obligatorie- sa prospere companiile straine de lemn si vaccinuri si sa depopuleze tara!!!

Distribuie!by Un presedinte care nu a fost in stare sa faca un copil, sa creasca un copil, sa infieze un copil, decat sa vanda copii, vrea vaccinare obligatorie pentru copii. Voi va dati seama ce persoana abjecta ati putut vota si pune la carma tarii, sa decida el peste parintii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un presedinte care nu a fost in stare sa faca un copil, sa creasca un copil, sa infieze un copil, decat sa vanda copii, vrea vaccinare obligatorie pentru copii. Voi va dati seama ce persoana abjecta ati putut vota si pune la carma tarii, sa decida el peste parintii care aleg sa nu isi legumizeze copiii???

Daca presedintele tarii dadea suturi in fund unei bunici care isi cauta copii dati spre adoptie catre niste canadieni adusi de Iohannis , va dati seama ce boala are el pe copii si pe tot ce inseamna familie….daca presedintele tari e nasul consulului Austriei, prieten bun cu drujbarul Romaniei, va dati seama ce interese are…


 

“Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o “catastrofa” si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu.


“Avem in jur de 5.000 de cazuri de rujeola, este o catastrofa”, a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Seful statului a precizat insa ca nu vrea sa acuze doar actuala echipa guvernamentala si ca “avem de-a face cu greseli sistemice”.

“Constat ca la nivel de Guvern se recunoaste gravitatea acestei situatii si sper ca se va veni cu o rezolvare”, a spus Iohannis.

“Cred ca intre timp toata lumea s-a lamurit ca fara vaccinare nu se poate, este necesara prevenirea”, a mai spus seful statului.

loading...

Intrebat de jurnalisti daca sustine obligativitatea vaccinarii, Iohannis a raspuns: “Da, eu sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu”.”[1]

Sa fie foarte clar: Toti cei care sustin vaccinarea obligatorie sunt totalitari, nicidecum democrati. Cat despre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, acest om a fost condamnat pentru fals si uz de fals de catre o instanta civila. In mod normal, Klaus Iohannis trebuie sa fie urmarit penal, caci, teoretic, “nimeni nu este mai presus de lege”, dupa cum scrie in articolul 16 (2) din Constitutia Romaniei.

SURSE

  1. http://mobile.hotnews.ro/stire/21773688
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite