Iohannis este nasul de cununie al consulului Austriei, cel care sprijina dezvoltarea firmelor austriece in Romania precum Schweighofer

Distribuie!by Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati in legatura cu favorizarea austriecilor de catre presedinte? El a fost decorat de austrieci in anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei. De asemenea, pentru cei mai grei de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati in legatura cu favorizarea austriecilor de catre presedinte? El a fost decorat de austrieci in anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei.
De asemenea, pentru cei mai grei de cap si care au nevoie de un desen, iata si lobby-ul facut de Andreas Huber in favoarea austriecilor devoratori de paduri in judetul Alba: http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-and…

Consulul Austriei la Sibiu, în vizită la Alba. Discuţii cu administraţia judeţeană şi investitorii „Kronospan” şi „Holzindustrie”


Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, a făcut o vizită oficială, joi, la Alba Iulia. Acesta a participat la întâlniri cu prefectul de Alba, Ştefan Bardan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel.

După terminarea discuţiilor cu reprezentanţii administraţiei judeţene, Andreas Huber a acordat câteva minute jurnaliştilor interesaţi de motivul vizitei sale. Consulul Austriei a declarat că „am venit la Alba pentru a cere sprijinul autorităţilor de aici în vederea unor eventuale investiţii în judeţ. Atât preşedintele Ion Dumitrel, cât şi prefectul Ştefan Bardan m-au asigurat că avem acest sprijin. Vizita mea la Alba se încheie astăzi, dar în continuare voi merge la Sebeş, pentru a discuta şi cu investitorii de acolo, respectiv firmele Kronospan şi Holzindustrie„.


loading...

Oficialul austriac intenţionează să consolideze în acest context relaţiile de colaborare cu administrația județeană din Alba, dar şi să cunoască oportunitățile de afaceri din zonă. După încheierea întâlnirii de la Alba, Andreas Huber va pleca la Deva.

Andreas Huber  a fost numit în funcţia de consul onorific al Austriei la Sibiu în luna mai şi are drept de circumscripţie consulară asupra judeţelor Sibiu, Braşov, Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.


Misiunea diplomatică de la Sibiu are rolul de a sprijini accesul companiilor austriece în regiune, prin facilitarea contactelor între agenţii economici români şi cei austrieci şi diversificarea relaţiilor de afaceri. Nu în ultimul rând, aceasta acordă asistenţă cetăţenilor austrieci aflaţi la Sibiu sau în regiunea de circumscripţie consulară.

http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-andreas-huber-vine-in-vizita-la-alba-iulia-33622.html

Surse: Justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite