Iohannis este nasul de cununie al consulului Austriei, cel care sprijina dezvoltarea firmelor austriece in Romania precum Schweighofer

Distribuie!by Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati in legatura cu favorizarea austriecilor de catre presedinte? El a fost decorat de austrieci in anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei. De asemenea, pentru cei mai grei de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati in legatura cu favorizarea austriecilor de catre presedinte? El a fost decorat de austrieci in anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei.
De asemenea, pentru cei mai grei de cap si care au nevoie de un desen, iata si lobby-ul facut de Andreas Huber in favoarea austriecilor devoratori de paduri in judetul Alba: http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-and…

Consulul Austriei la Sibiu, în vizită la Alba. Discuţii cu administraţia judeţeană şi investitorii „Kronospan” şi „Holzindustrie”


Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, a făcut o vizită oficială, joi, la Alba Iulia. Acesta a participat la întâlniri cu prefectul de Alba, Ştefan Bardan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel.

După terminarea discuţiilor cu reprezentanţii administraţiei judeţene, Andreas Huber a acordat câteva minute jurnaliştilor interesaţi de motivul vizitei sale. Consulul Austriei a declarat că „am venit la Alba pentru a cere sprijinul autorităţilor de aici în vederea unor eventuale investiţii în judeţ. Atât preşedintele Ion Dumitrel, cât şi prefectul Ştefan Bardan m-au asigurat că avem acest sprijin. Vizita mea la Alba se încheie astăzi, dar în continuare voi merge la Sebeş, pentru a discuta şi cu investitorii de acolo, respectiv firmele Kronospan şi Holzindustrie„.


loading...

Oficialul austriac intenţionează să consolideze în acest context relaţiile de colaborare cu administrația județeană din Alba, dar şi să cunoască oportunitățile de afaceri din zonă. După încheierea întâlnirii de la Alba, Andreas Huber va pleca la Deva.

Andreas Huber  a fost numit în funcţia de consul onorific al Austriei la Sibiu în luna mai şi are drept de circumscripţie consulară asupra judeţelor Sibiu, Braşov, Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.


Misiunea diplomatică de la Sibiu are rolul de a sprijini accesul companiilor austriece în regiune, prin facilitarea contactelor între agenţii economici români şi cei austrieci şi diversificarea relaţiilor de afaceri. Nu în ultimul rând, aceasta acordă asistenţă cetăţenilor austrieci aflaţi la Sibiu sau în regiunea de circumscripţie consulară.

http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-andreas-huber-vine-in-vizita-la-alba-iulia-33622.html

Surse: Justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Circulă concomitent trei tipuri de virusuri gripale diferite, vaccinul a fost elaborat pentru o singură tulpină și vaccinarea nu protejează decât maximum 20% din populație
Președintele Federației de șah sochează: Iohannis are dublă cetățenie. Și șeful SRI. Și Cioloș
Cifre şocante. Străinii deţin 70% din terenul agricol din România. Arabii sunt pe locul 3!
Nu o sa iti vina sa crezi cat primesc partidele din Romania lunar din taxele si din banii platiti de tine. Este vorba de sute de mii de Euro. Iti convine?
Închinarea la moaşte e dispreţuită, dar scheleţii desenaţi pe spinarea copiilor noştri ne amuză!
Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm!!
Ceausescu a fost responsabil de acordul de pace dintre Ariel Sharon si Arafat | Carter a subliniat in cuvantare publica ca Ceausescu a facut mai multe decat oricare alt lider in acest sens
(FOTO) Cel mai iubit preşedinte din lume își încheie mandatul
Asta e islamismul: un baiat din Pakistan a fost condamnat la moarte pentru ca a postat pe Facebook un material care il denigra pe Mahomed | Mai vreti moschee in Romania?
De ce sunt oamenii mai fericiți în apropierea mării. În creierul nostru se produc schimbări incredibile
Până la 13 ani nu a fost nicio zi la școala „tradițională”. Maria, copilul-minune al școlii făcute acasă: 10 clase în 4 ani, șefă de promoție cu 9.75 și Bacalaureat de 9.13
Poşta Română afirmă că aproape UN MILION de români AU REFUZAT cardul de sănătate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite