Iohannis ezita sa pronunte corect numele Shhaideh deoarece in limba germana numele celei propuse ca prim-ministru inseamna VAGIN!!!!

Distribuie!by Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunțat, la 21 decembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis. La 21 decembrie au avut loc consultări între președintele României și delegația PSD-ALDE, formată din președintele PSD Liviu Dragnea și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunțat, la 21 decembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis. La 21 decembrie au avut loc consultări între președintele României și delegația PSD-ALDE, formată din președintele PSD Liviu Dragnea și co-președinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin.

Multe din căutările din online au indicat faptul că oamenii au dificultăți în a scrie corect numele posibilului viitor premier al României. Shhaideh, Saideh, Șaideh, Șaide, Shaideh sunt doar câteva dintre variantele căutate de români pe Internet.


Astazi Klaus Iohannis a incercat sa pronunte numele viitoarei prim-ministru, in capul lui sunand exact ce le suna tuturor vorbitorilor de limba germana cand aud denumirea de Shaideh ( Scheide insemnand in limba germana vagin). va dati seama daca va ajunge ea prim-ministru, ce porecle va avea doamna premier, Doamna Pussy, Doamna Vagin, etc.

loading...

Conform CV-ului doamnei Sevil Shhaideh, numele ei se scrie corect cu doi H după S și încă unul la final: SHHAIDEH.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Judecătoarea Daria Lupea de la Cluj: în comunism aveai posibilitatea liberului arbitru știu și colegi judecători care nu au dat sentința cerută de partid. Cu orice risc. Așa că să vii acum si să spui că nu ai avut ce face atunci, nu, mulțumesc, nu accept.
Cine Il primeste pe Fiul?
Semnificatia oculta a zilei de 1 mai si ce fac ocultistii si satanistii in luna mai
10 beneficii puternice ale consumului de frunze de papadie
Dupa ce va veti uita la acest documentar care expune casa regala britanica, nu veti mai vrea sa auziti de monarhie niciodata
Prin logica un imam/musulman isi da seama ca Iisus Hristos este Dumnezeu
România importă PEPENI de 7,3 milioane de euro | chiar asa am ajuns noi care produceam pepeni in comunism pentru intreaga Europa?
Filosoful francez Michel Onfray: Poporul este cretinizat pentru a bătători calea spre dictatură
Maestri lumii au purtat insigne illuminati tip piramida la SUMMIT-ul nuclear de la Haga
Planul Kalergi,-Idealismul Practic: genocidul popoarelor europene in vederea crearii Pan-Europa! Omul viitorului va fi o corcitura, un amestec eurasian-negroid!
Medic: Vaccinarea este o activitate care se face individual si nici un neavenit nu poate impune unui medic sa faca acte medicale de tip Mengele. Cine vrea vaccinare obligatorie sa se faca medic si sa infiinteze unitati medicale naziste, sa inscauneze un Hitler si apoi are mana libera
Un tânăr din Bucuresti a fost concediat că a scris pe Facebook ca va merge la Marșul Normalității, homosexualii au facut presiuni pe patron să fie dat afară
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite