IOHANNIS NU VREA sa PROMULGE LEGEA ELIMINARII TAXELOR! El vrea sa protejeze companiile straine, nu vrea sa sprijine romanii DECI v-ati dat seama INCA o data cui duce INTERESELE!!!!

Distribuie!by Iohannis nu vrea sa lase pe romani sa se dezvolte, sa isi faca firme, mici intreprinderi, el vrea sa lase doar multinationalele care jefuiesc poporul roman si platesc taxe in alte parti, doar in Romania nu. Președintele Klaus Iohannis a transmis azi că nu va promulga legea votată ieri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis nu vrea sa lase pe romani sa se dezvolte, sa isi faca firme, mici intreprinderi, el vrea sa lase doar multinationalele care jefuiesc poporul roman si platesc taxe in alte parti, doar in Romania nu.

Președintele Klaus Iohannis a transmis azi că nu va promulga legea votată ieri de parlament, la inițiativa PSD, prin care se elimină 102 taxe și impozite, argumentînd, într-un interviu pentru Adevărul live, că acest lucru va deranja investitorii străini. O declarație șocantă a președintelui a fost și aceea că eliminarea respectivă de taxe ”dă foarte prost la popor”(?!!).

Astfel, întrebat dacă va promulga legea privind eliminarea a 102 taxe, promovată de PSD, Iohannis a declarat: ”Pe mine, această abordare nu m-a convins de loc. Nu se poate lucra așa. Ce o să își imagineze un antreprenor, că astăzi există unele taxe iar peste o săptămînă alte taxe, că vine campania electorală? Păi asta înseamnă predictibilitate? Orice om normal își face un calcul acasă, își numără bănuții, atîta pentru pîine, atîta pentru hainele copiilor, atîta pentru bicicletă… și două zile mai tîrziu își dă seama că tot calculul a fost greșit, că parlamentul s-a trezit peste noapte să schimbe arhitectura taxelor. Nu se poate așa. Dapoi pentru un investitor care vine să-și pregătească o investiție și vede că la noi, ca la nimeni, hop, peste noapte, se schimbă taxele și impozitele că vine campania. Noi tot discutăm în campanie despre taxe și impozite. Nu venim în ajun de alegeri și schimbăm toată arhitectura taxelor și impozitelor numai așa, că unul crede că dă bine la popor. Dă foarte prost! Fiindcă oricine din România și-a dat seama, între timp, că nu așa se abordează lucrurile! Ele trebuie discutate, trebuie răs-discutate, trebuie evaluate, trebuie măsurate și atunci putem să ne gîndim: haideți să reducem unele taxe, că sunt birocratice și să lăsăm altele” a spus, iritat, președintele. (B.I.)


Iohannis nu promulga legea eliminarii taxelor: ”Deranjeaza investitorii straini”

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite