Iohannis si Dragnea au dat liber de la 1 iulie: s-au mărit salarii, s-au mărit pensii pentru senatori, s-a scumpit energia electrică

Distribuie!by De astăzi intră în vigoare legea salarizării unitare. Cresc o parte dintre lefurile de la stat, iar senatorii şi deputaţii se bucură de unele dintre cele mai mari creşteri. Salariul lor brut depăşeşte, de azi, 13.000 de lei. Până acum, aveau 5.600. De la 1 iulie creşte și punctul […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De astăzi intră în vigoare legea salarizării unitare. Cresc o parte dintre lefurile de la stat, iar senatorii şi deputaţii se bucură de unele dintre cele mai mari creşteri. Salariul lor brut depăşeşte, de azi, 13.000 de lei. Până acum, aveau 5.600. De la 1 iulie creşte și punctul de pensie, iar programatorii sunt scutiţi de plata unor impozite. Tot de astăzi cresc şi facturile la energia electrică pentru populaţie.

1 iulie aduce salarii mai mari cu 15% pentru militari şi personalul contractual. Legea salarizării unitare prevede majorări de 25% şi pentru profesori şi medici, dar abia de anul viitor. În schimb, primarii, preşedinţii de consilii judeţene şi parlamentarii muncesc chiar de azi pe salarii mai mari.


Senatorii şi deputaţii se bucură de unele dintre cele mai mari creşteri. Încasează un salariu brut de peste 13.000 de lei, faţă de 5.600 de lei în prezent. Iar preşedinţii celor 2 camere vor câştiga fiecare câte 16.500 de lei.

Preşedintele României va primi la finalul lunii iulie 17.400 de lei, cu 3.000 de lei mai puţin faţă de cât câştigă acum.


Tot de la 1 iulie se majorează, pentru a doua oară în acest an, şi punctul de pensie şi ajunge la 1.000 de lei. Creşterea este de 9 procente.

Bugetarii vor primi şi tichete de vacanţă.

loading...

După 8 ani, statul acorda aceste drepturi angajaţilor din sistemul public central şi local, autorităţile publice centrale şi locale, precum şi companiile de stat la care statul este acţionar majoritar au obligaţia să acorde indemnizaţia sau prima de vacanţă sub formă de vouchere, în valoare de 1.450 lei,” spune Adrian Dobre, ministrul Turismului.

Sunt schimbări care, împreună cu toate majorările de lefuri din programul de guvernare vor cântări greu în deficitul bugetar.

Aceasta este senzația pe care o am în momentul de față, s-au mărit salarii, s-aumărit pensiile, s-au indexat la începutul anului, a făcut fostul guvern indexarea anuală, acuma s-a plusat de la 1 iulie, toate aceste sume de bani trebuie plătite de undeva și de unde luăm banii?” precizează Emilian Duca, consultant fiscal.

Nu sunt singurele modificări: scade numărul programatorilor care beneficiază de scutirea de impozitul pe venit. Scapă de taxe doar cei care aduc cel puţin 10.000 de euro venituri angajatorului.

Tot de la 1 iulie cresc, în schimb, facturile la energia electrică pentru populaţie. Scumpirea de 8 procente, se va regăsi în facturile din luna august. Recalcularea tarifelor la electricitate se face o dată la şase luni şi are loc pe fondul scumpirilor de pe bursă, de la începutul anului. Atunci, în doar o lună, costul energiei de pe bursă s-a dublat şi a depăşit 650 de lei pe mega watt oră.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Viața-i neagră în Negrești! În cel mai sărac oraș din România lucrează doar 500 de oameni din cei 11.000 de locuitori
Marturie Athonita: ANTIHRISTUL in 2018? Despre pilda smochinului, infiintarea statului Israel si generatia de 70 de ani
Cel mai nonconformist preot din România: Ascult rock în fiecare zi. Fiicei mele i-am dat cadou un tricou din Hard Rock
Operatiuni sub Drapel Fals in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Erau trei nave care se aflau in apropierea Titanicului cand acesta s-a scufundat.Opreste-te si citeste!
Şeful Statisticii: România pierde în fiecare an câte 80.000 de locuitori din cauze naturale, echivalentul a două oraşe mici. Din migraţie externă se mai pierd încă 40.000 de locuitori
Donald Trump, mesaj către Kim Jong-un: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul SUA
Fotografii nemaivăzute din Coreea de Nord. Un fotograf din Malaezia a surprins scene inedite din țara comunistă
Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat după ce a ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat: Era imposibil să-i rămân credincios lui Hristos
Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ
Cum VORBEAU liderii CIA de MOARTEA lui Ceaușescu. ENIGMATICA ședință, cu 3 ani și 3 zile ÎNAINTE de execuția de la Târgoviște
Razboiul pro si antivaccin ajuns la un nou stadiu. Scrisoarea socanta de la un medic furios
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite