IOHANNIS VA RAMANE IN ISTORIE CA LUDWIG-NEBUNUL, ESTE RUPT DE REALITATE! UN SOCIOLOG A ANALIZAT ACTIUNILE PRESEDINTELUI!

Distribuie!by Sociologul Alin Teodorescu emite un verdict șocant despre Klaus Iohannis. Îl compară cu un monarh german, Ludwig al II-lea al Bavariei, care a rămas în istorie pentru că a fost declarat iresponsabil de o comisie medicală. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sociologul Alin Teodorescu emite un verdict șocant despre Klaus Iohannis. Îl compară cu un monarh german, Ludwig al II-lea al Bavariei, care a rămas în istorie pentru că a fost declarat iresponsabil de o comisie medicală. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense.

”Ludwig al II-lea al Bavariei… Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străinătatea sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media…”, a spus Teodorescu pentru evz.ro, citat de stiripesurse.ro.


Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stârnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, până când a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase până azi învăluite în mister.

loading...

Iohannis va ramane in ISTORIE ca Ludwig-NEBUNUL, este RUPT de realitate! Un sociolog a ANALIZAT actiunile presedintelui!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Când aveam 4 ani tu și tata ați hotărât că e mai bine să plecați din tară. „Mamă, ai făcut destui bani cât să-mi cumperi o altă copilărie? Una în care am și părinti?”
EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vom deveni MINORITARI în ţara noastră!
O firma straina la care lucreaza fiica lui Mugur Isarescu vinde sute de hectare in Romania unor terti discreti
Musulman se converteste la CRESTINISM si expune ororile cultului islamic
Joseph Pulitzer, jurnalistul născut pe malul Mureşului, care a făcut istorie în Statele Unite
Dr. Maria Chirila specialist in imunologie si alergologie, a lucrat la CANTACUZINO si nu si-a vaccinat niciun membru al familiei!!!!
Asa arata lumea|Un procent din populatie detine averea globala
Intalnire ultrasecreta la Carei intre cei trei raufacatori care vor sa jefuiasca zacamintele uriase de la Rosia Montana
Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Asta e justitie? Dosarul HEXI PHARMA, scos de pe circuit. La un an de la finalizarea cercetărilor, nu se știe nici măcar unde ar trebui să înceapă procesul
Printul Nicholas de Vere von Drakenberg declara ca toti cei din familiile regale, nobiliare si aristocratice sint reptilieni hibrizi cu radacini in Transilvania
Cazul NADAS: Asta inseamna case regale si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite