Ion Iliescu, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării | iata cum!

Distribuie!by Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare. Apoi acei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare.

Apoi acei bani erau puși în bagajele mașinilor acestor trădători. După care acele sume enorme erau păstrate pentru etapa privatizării MEBO.


Conturile uzinelor și fabricilor din România erau pline, dar acești bani erau păstrați pentru alte scopuri. Erau destinați pentru reutilarea și retehnologizarea uzinelor și a mijoacelor de producție.

Destinați acestor sume au fost denaturate din sume care trebuiau să fie pentru dezvoltare, în profituri nete destinate pentru plata dividentelor.


De fapt era posibilitatea de apune mâna pe dividentele care erau la fabrică. Cea mai mare infracțiune economică cu față legală a fost privatizarea MEBO.

Printr-o singură privatizare a fost furată toată truda și munca părinților noștri de ani de zile și anume banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României.

Pe parcursul a 24 de ani am fost furați și jefuiți încetul cu încetul de toată truda părinților noștri. Deja au întrecut orice limită și vor să ne lipsească și de darurile naturii.

Ne vom trezi că nu vom mai avea nimic, trebuie să luăm atitudine în privința asta.

loading...

Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!
ASA NE PLEACA VALORILE! CELEBRA OXFORD UNIVERSITY A ANUNTAT-O CA ESTE DEJA ADMISA SI EA NICI N-A DAT BAC-UL!
Cele 13 familii care stăpânesc Lumea – Forțele din umbră din spatele Noii Ordini Mondiale
De ce exista atat de multa saracie pe planeta? Pentru ca o mana de bogati care detin averea globala NU LASA pe cei saraci sa iasa din mizerie, LUANDU-LE partea | COMUNISMUL Biblic inseamna toti suntem egali, capitalismul, doar cativa bogati si restul sclavii lor
Ultimele predictii tulburatoare ale futurologului Alvin Toffler inainte de a muri!
Email-urile lui Hillary Clinton nu sunt atat de grave, decat ca dezvaluie trafic de copii| ceva normal pentru o preoteasa illuminati!!!
SOROS, declarații HALUCINANTE după victoria lui Trump | „Au fost trezite forțele ÎNTUNERICULUI”
Remus Cernea posteaza imagini editate pe Facebook ca sa denigreze crestinismul
Un ROM din Arad a găsit, pe stradă, un portofel cu 1.250 de euro şi L-A PREDAT POLIȚIEI. Ce i-a cerut în schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se așteptau la așa cerere
Un adolescent din România a creat un încărcător de smartphone alimentat cu energie eoliană
Csalos (magh.) pronuntat CIOLOS înseamnă înșelător, cel care induce în eroare, care amăgește, care abuzează de buna credință a cuiva; și se citește …cioloș cu accent pe primul o.
ATENTIE! OBIECTUL DIN CASA CE NE UCIDE LENT! ESTE MAI TOXIC DECAT TIGARILE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite