Ion Tiriac: La inceputul anilor ’90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei

Distribuie!by Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei, daca ar fi avut curaj sa intre in politica, insa acest domeniu nu l-a atras, desi oferte a avut intotdeauna. Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii francezi daca nu a fost tentat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei, daca ar fi avut curaj sa intre in politica, insa acest domeniu nu l-a atras, desi oferte a avut intotdeauna.

Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii francezi daca nu a fost tentat sa intre si el in politica, la fel vechiul sau partener Ilie Nastase.

“Fara modestie, cred ca la inceputul anilor ’90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei, dar nu am avut curajul. Nu ma simt capabil sa am in mainile mele soarta a 22 de milioane de romani.


Mi s-a oferit intotdeauna, chiar si acum 6 luni, responsabilitatea politica, insa din 1990 incoace nu m-am atins de ea. Eu sunt om de cuvant”, a spus Tiriac, intr-un interviu acordat Le Monde.

loading...

Fostul tenismen, care acum detine turneul de tenis de la Madrid, a vorbit si despre lipsa de viziune a sefilor tenisului mondial si despre faptul ca Simona Halep a fost furata la Roland Garros in finala cu Sharapova din 2014.


V.D.

http://www.ziare.com/ion-tiriac/avere/ion-tiriac-la-inceputul-anilor-90-mi-ar-fi-fost-destul-de-usor-sa-ajung-presedintele-romaniei-1468336?utm_source=Libertatea.ro-Cross&utm_medium=Ion+Tiriac%3A+La+inceputul+anilor+%2790+mi-ar+fi+fost+destul+de+usor+sa+ajung+presedintele+Romaniei&utm_campaign=Interpromo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!
Da! Am fost mințiți de rege și de echipa sa de măsluitori! Iată ce se afla în valizele cu care a plecat Mihai: „două vagoane care au fost atașate la acceleratul de Berna. Conțineau 2 masini recent achizitionate de rege, covoare, lucrari de arta, cateva cufere si valize secrete”.
Crime în serie împotriva invățământului românesc. Camera Deputaţilor a adoptat tacit Legea privind desfiinţarea inspectoratelor şcolare judeţene. Învățământul privat ia banii celui de stat. Învățământul de stat e lăsat de izbelişte autorităților locale.
Baal-kaan: regele satana si razboaiele din Balcani
(FOTO) Cel mai iubit preşedinte din lume își încheie mandatul
Copiii abandonați, vânduți ca la piață din instituțiile statului. Declarații oficiale
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Miracolul de la Tirana. Cum ajunge Albania mai tare ca România
Profesorii universitari de la Ghena de Gunoi din Râmnicu Vâlcea
Spiegel îl desființează pe Klaus Iohannis: Un diletant
Alpinistii si ghizii montani au fost restrictionati pe anumite trasee din Bucegi. Ce se ascunde de fapt?
Noi protestăm, ei tot taie. Românii ies din nou în stradă pentru păduri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite