ISLAMISTII si NATIONALISTII palestinieni isi unesc fortele impotriva ISRAELULUI

Distribuie!by Tot mai mult se indeplinesc profetiile fara ca lumea sa realizeze: Nationalistii seculari de la Miscarea pentru Eliberarea Palestinei (Fatah), care controleaza Cisiordania, si radicalii de la Miscarea de Islamica de Rezistenta (Hamas), care conduc de facto Fasia Gaza, au anuntat miercuri ca au lasat deoparte disensiunile in scopul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai mult se indeplinesc profetiile fara ca lumea sa realizeze:

Nationalistii seculari de la Miscarea pentru Eliberarea Palestinei (Fatah), care controleaza Cisiordania, si radicalii de la Miscarea de Islamica de Rezistenta (Hamas), care conduc de facto Fasia Gaza, au anuntat miercuri ca au lasat deoparte disensiunile in scopul unei reconcilieri menite sa uneasca cele mai importante formatiuni palestiniene. Anuntul a fost facut in urma unei intalniri in Fasia Gaza, la care au participat mai multi lideri palestinieni. In urmatoarele saptamani acestia vor purta mai multe negocieri pentru formarea unui Guvern de uniune nationala.


Intelegerea vine in contextul in care negocierile de pace intre Israel si Fatah, partidul presedintelui Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, s-au prabusit, informeaza BBC.

loading...

Nu este pentru prima data cand cele doua factiuni rivale incearca o reconciliere de durata, dupa despartirea violenta din 2007. Cu un an inainte, Hamas ca castigat in mod democratic alegerile legislative, dar comunitatea internationala a impus sanctiuni palestinienilor, sistand inclusiv ajutoarele umanitare. In acest conflict fratricid a fost sustinuta tabara Fatah, considerata un partener de dialog mai maleabil. In urma unor lupte interne, soldate cu morti si raniti, Hamas si-a impus controlul in Fasia Gaza iar Fatah in Cisiordania.
Islamistii din Hamas, mai ales membrii aripii militare Ezzedine al-Qasam, sunt considerati teroristi de catre Israel, SUA si UE. Sursa: FrontPress.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite