Istoria s-a repetat: George Soros s-a îmbogățit iar din prăbușirea pieței financiare britanice

Distribuie!by Investitorul George Soros s-a îmbogățit din nou din prăbușirea pieței financiare britanice, în urma votului în favoarea ieșirii din Uniunea Europeană, la fel cum s-a întâmplat în 1992, când a pariat pe prăbușirea lirei sterline, scrie Digi 24. Votul britanicilor a zdruncinat vineri bursele la nivel global, iar lira […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Investitorul George Soros s-a îmbogățit din nou din prăbușirea pieței financiare britanice, în urma votului în favoarea ieșirii din Uniunea Europeană, la fel cum s-a întâmplat în 1992, când a pariat pe prăbușirea lirei sterline, scrie Digi 24.


Votul britanicilor a zdruncinat vineri bursele la nivel global, iar lira este în declin cu 8,5%, după ce în timpul tranzacțiilor a coborât cu până la 10%, la cel mai redus nivel din ultimii 31 de ani. Indicele Dow Jones este în scădere cu 2,5%, în timp ce indicele pan-european Stoxx 600 este în coborâre cu 6,38%, fiind posibil să închidă cu cel mai grav declin de după 1987. Acesta este exact scenariul expus de Soros în ziarul britanic The Guardian, săptămâna trecută.


Soros a devenit faimos când a pariat împotriva lirei sterline, în 1992, provocând excluderea monedei din mecanismul european al ratelor de schimb, strategie care i-a adus un câștig de un miliard de lire.

Soros Fund Management, care administrează active de circa 30 de miliarde de dolari, a cumpărat aur și a pariat pe scăderea acțiunilor, potrivit unui articol publicat pe 9 iunie de Wall Street Journal.


loading...

“Lira va scădea cu cel puțin 15% și porbabil chiar mai mult de 20% pană la o valoare mai mică de 1.15 dolari”, a declarat marți Soros pentru TK Guardian. El consideră că votanții subestimează adevăratele costuri ale Brexit-ului, care ar avea un “impact dramatic imediat” asupra burselor economice, asupra investițiilor și asupra joburilor.

“Prea mulți cred că părăsirea UE nu va avea niciun efect asupra finanțelor personale, dar aceasta este o iluzie! Brexit-ul va avea cel puțin un efect imediat pentru fiecare om de rând: valoarea lirei sterline va scădea grav”, a mai spus miliardarul, potrivit zf.ro.

http://www.activenews.ro/economie-finante-banci/Istoria-s-a-repetat-George-Soros-s-a-imbogatit-iar-din-prabusirea-pietei-financiare-britanice-134426

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

GENERAL Prima mașină sport din România a fost construită la IAR Brașov
Un trib amazonian şi-a făcut singur dreptate: i-a bătut pe cei care taie ilegal pădurea! Utilajele cu care defrişau au fost incendiate
Bravul monah Teodot catre patriarhul Daniel: Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33! Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
Aurul Monoatomic- de ce era consumat in trecut de marii oameni si cine il consuma astazi?
Iata cum sunt inrudite toate casele regale din lume
Dezastru: Peste 1.800 de medici au cerut anul trecut avize pentru a pleca din ţară. Spitalele mizerabile si salariile ii fac sa plece si Ministerul sanatatii se preocupa de vaccinuri in loc sa faca spitale noi si curate!
DEZVALUIRI VIDEO: francmasoneria, vrajitoria si satanismul sunt fantastic de asemanatoare!!!
Apartenenta la masonerie a presedintelui Iohannis- vrem spitale nu loji masonice subventionate de guvern
Pariser Anschläge: Ein satanistisch-freimaurerisches Mega-Ritual?
Penibil-Cosmin Prelipceanu DigiTV: Dacă Dragoş Pătraru nu prezintă lista acoperiţilor şi dovezile, îl vom da în judecată
O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni....
Erau trei nave care se aflau in apropierea Titanicului cand acesta s-a scufundat.Opreste-te si citeste!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Paradoxul dragostei: De ce îi rănim pe cei pe care îi iubim

DORU DAVIDOVICI, PRIMUL PILOT ROMÂN CARE A VORBIT DESPRE ÎNTÂLNIREA CU UN OZN

Povestea românului care a sculptat statuia Mântuitorului din Rio de Janeiro

REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici!!!

O mamă, biochimist de profesie, şi-a salvat fiica de autism, după o metodă proprie

Închide