James Worson, atletul britanic care s-a evaporat în fața prietenilor săi

Distribuie!by James Worson a fost un cizmar care a trăit în Leamington , Warwickshire , Anglia. Aptitudinile sale de atlet au fost recunoscute și apreciate de întreaga comunitate în care și-a dus viața. În 3 septembrie 1873, Worson a acceptat provocarea de a alerga într-un maraton pe o distanță de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

James Worson a fost un cizmar care a trăit în Leamington , Warwickshire , Anglia. Aptitudinile sale de atlet au fost recunoscute și apreciate de întreaga comunitate în care și-a dus viața. În 3 septembrie 1873, Worson a acceptat provocarea de a alerga într-un maraton pe o distanță de circa 32 de kilometri între Leamington și Coventry.

Pentru ca lucrurile să se desfășoare în condiții optime, bărbatul a cooptat 2 prieteni, Hammerson Burns şi Barham Wise, pentru a-l urma în ceea ce avea să fie maratonul vieții sale. Cei doi prieteni au luat și un aparat de fotografiat pentru a surprinde cele mai interesante momente de pe traseul care urma să fie parcurs de Worson.


Maratonul a început și totul părea să decurgă normal. Burns și Wise se aflau într-o căruță care mergea în spatele atletului și ori de câte ori aveau ocazia făceau fotografii. După mai mulți kilometri parcurși ineditul s-a petrecut și atletul care aparent nu avea nicio problemă s-a împiedicat și apoi a scos un strigăt înfiorător. Imediat după acest strigăt el a dispărut pur și simplu de parcă s-a evaporat.

Wise a declarat ulterior că acesta “A fost cel mai îngrozitor sunet pe care l-am auzit vreodată. Imediat după aceea prietenul nostru a devenit transparent și apoi s-a evaporat.”


În loc să cadă, Worson a sfidat legile fizicii și a dispărut pur și simplu. Cei doi prieteni ai săi s-au întors în Leamington și au raportat întreaga pățanie poliției. O anchetă s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile în care polițiștii împreună cu localnicii au încercat să dea de urma bărbatului dispărut. S-au folosit și câini antrenați special pentru căutare, dar când aceștia se apropiau de locul dispariției deveneau agitați și fugeau cât puteau.

loading...

Urmele picioarelor sale au rămas imprimate pe sol, surprinse fiind pe peliculă de către Wise. Fotografia a fost analizată în speranța ca un indiciu să fie descoperit, dar niciodată nimeni nu a putut să ofere o explicație logică cu privire la ceea ce s-a petrecut în acea zi. Inițial s-a vehiculat ideea că cei doi prieteni se făceau vinovați de crimă, dar nu s-a găsit nicio urmă de sânge și nici cadavrul atletului. Apoi ai apărut zvonuri cum că Worson fie că a fost răpit de extratereștri sau chiar că a trecut printr-o poartă temporală și a ajuns într-o altă dimensiune.

Warwickshire England 300x225 James Worson, atletul britanic care s a evaporat în fața prietenilor săi

Nici până în ziua de astăzi nu s-a stabilit ceea ce s-a petrecut cu James Worson în acea zi de septembrie, motiv pentru care cazul a fost trecut în rândul celor mai misterioase și inexplicabile evenimente petrecute pe teritoriul Angliei de-a lungul vremii.

 

http://www.efemeride.ro/james-worson-atletul-britanic-care-s-a-evaporat-in-fata-prietenilor-sai

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ITALIA. PROCES CARE A DURAT 3 ANI, ÎN URMA CĂRUIA AU RECUNOSCUT VACCINUL CA FIIND DREPT CAUZA PRINCIPALĂ A MORȚII UNUI COPIL Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Italia. Proces care a durat 3 ani, în urma căruia au recunoscut vaccinul ca fiind drept cauza principală a morții unui copil
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si extraterestrii
A văzut cineva 900 de vagoane? CFR nu le mai găseşte!
VIDEO – Cum să faci din două becuri stricate o mașină de cafea
Mesajul dur al lui Dragoș Pătraru pentru toate multinaționalele din România: „Tâmpiților, ia dublați voi salariile! Mama voastră de pomanagii! Asta e culmea tupeului: să te plângi că românii nu mai vor să muncească degeaba!”
Cum „profiți” ca medic de pe urma unei gravide. „Sunt multe investigații, mai ales ecografii, care nu se justifică medical”
Autobuzul românesc pe care nu-l vrea nimeni. N-a fost primit nici măcar în teste în București
Cele 9 cercuri ale iadului in viziunea lui DANTE ALIGHERI |Trebuie citit deoarece Dante dupa moartea sa a aparut in visul unuia dintre fiii sai si i-a spus unde a ascuns manuscrisele!!!
Aselenizarea, ajungerea pe LUNA un FALS MASONIC
Postul de televiziune CBS dezvăluie o anchetă a congresului american: Vaccinurile produc AUTISM. Video. Dați SHARE!
Viziunea homosexualilor Marx si Engels cu privire la poporul roman se implineste: disparitia lor de pe fata pamantului va fi un pas inainte
ASTA ne mai lipsea: FRUCTELE și LEGUMELE sunt pline de CHIMICALE OTRĂVITOARE…Cine are INTERESUL să distrugă SĂNĂTATEA NOASTRĂ ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite