JAMIE OLIVER A CASTIGAT PROCESUL CU MCDONALDS! MANCAREA LOR E DIN CARNE DESTINATA CAINILOR!

Distribuie!by amie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt comestibile. Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

amie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt comestibile.

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.


Bucătarul a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate și documentare felul nesănătos în care sunt gătite produsele McDonald’s și, cel mai important, faptul că lanțul de restaurante fast-food folosește hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în hamburgeri ce par a fi comestibili.

Conform bucătarului, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.


loading...

O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile dintr-un pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite, conform toptabu.

 

http://stireazilei.com/jamie-oliver-a-castigat-procesul-cu-mcdonalds-mancarea-lor-nu-este-comestibila/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum mănânci halvaua ca să aibă efecte-minune pentru organism. Consumată greşit, devine devastatoare pentru corp
Secretele țigărilor: conțin o substanță ce se găsește în urină
Austriecii vor să închidă grădinițele de copii exclusiv musulmane: Cultivă o societate paralelă
Un adevar care desi ne facem ca ploua DOARE: AGRICULTURA a involuat dupa REVOLUTIE
Operatiunea Dragonul. Debarcarea din sudul Frantei
Distribuiți! BELGIA DĂ LIBER LA PEDOFILIE. Familiile cu copii să evite această țară
GERMANIA. Subvenţiile anuale ale statului pentru biserici se ridică la 232 de milioane de euro. Alte 650 milioane de euro se dau pentru orele de religie din şcoli si pentru infrastructura aferentă pregătirii teologilor
ROMÂNIA CURATĂ DNA prezintă mafia care trăiește pe spatele bolnavilor de cancer | Cum se prăduiește bugetul de asigurări și de ce pacienții trebuie să primească doar anumite tratamente
Scrisoarea unei românce din diaspora către Carmen Iohannis: Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România, unde copiii sunt legaţi cu sfoară!
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Un baiat cu parintii plecati la munca in strainatate a murit dupa ce a fost plimbat prin trei spitale | sa mai ai incredere in sitemul sanitar din Romania?
Iohannis si-a triplat salariul si si-a marit bugetul presedintiei cu 40% |GUVERNUL CIOLOS/SOROS- CEI MAI SARACI ROMANI POT SA CRAPE NU LI SE DA NIMIC IN PLUS LA SALAR
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite