Jurnalistul Stelian Negrea spune ca nu a primit bon fiscal la hotelul detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu

Distribuie!by Domnilor de la ANAF, cand va vedem in control la LIDL-uri, Kaufland-uri, Carrefour-uri, McDonalds-uri, Mega Image-uri, Auchan-uri? Ca suntem siguri ca veti gasi si acolo bani in plus sau in minus, in casa de marcat. Vrem si noi sa vedem o companie straina amendata si cu activitatea suspendata, la […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnilor de la ANAF, cand va vedem in control la LIDL-uri, Kaufland-uri, Carrefour-uri, McDonalds-uri, Mega Image-uri, Auchan-uri? Ca suntem siguri ca veti gasi si acolo bani in plus sau in minus, in casa de marcat. Vrem si noi sa vedem o companie straina amendata si cu activitatea suspendata, la fel cum vrem sa vedem ce ati facut cu milioanele de euro pe care ati declarat ca le-ati recuperat anul trecut?

Jurnalistul Stelian Negrea scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu a primit bon in Hotelul International din Bucuresti, hotel despre care spune ca ar fi detinut de familia sefului ANAF. “O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate ca ar fi trebuit sa-mi fie emis bon fiscal”, scrie Stelian Negrea.


Care este legatura dintre Hotelul International din Bucuresti si familia lui Gelu Stefan Diaconu? Sotia lui Gelu Diaconu are jumatate din actiunile firmei SC Comity Prodexim SRL, firma care opereaza Hotelul International, dupa cum scria in 2013 Centrul de Investigatii Media. De altfel, si certificatul de clasificare postat pe site-ul hotelului este eliberat pentru firma SC Comity Prodexim SRL (certificatul de clasificare ). Cota de 50% din Comity Prodexim a Mihaelei Diaconu apare si in cea mai recenta declaratie de avere a presedintelui ANAF, Gelu Diaconu.

loading...

Insusi Gelu Diaconu a spus in 2013, intr-o precizare remisa ziarului Bursa, ca firma SC Comity Prodexim SRL este detinuta, in proportie de 50%, de sotia sa.


D

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19786898-jurnalistul-stelian-negrea-spune-nu-primit-bon-fiscal-hotelul-detinut-familia-sefului-anaf-gelu-diaconu.htm

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite