Justin Timberlake: “Întregul concept al programului vaccinării cu forța este neamerican”

Distribuie!by “Întregul concept al programului vaccinării cu forța este neamerican. De ce ai risca sa-ți pui în pericol prețiosul copil de dragul turmei? Ai grija de copilul tău. Asta e datoria ta! Ăsta este dreptul tau de la Dumnezeu! Dacă toți ar avea grijă de copiii lor, n-ar mai trebui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Întregul concept al programului vaccinării cu forța este neamerican. De ce ai risca sa-ți pui în pericol prețiosul copil de dragul turmei? Ai grija de copilul tău. Asta e datoria ta! Ăsta este dreptul tau de la Dumnezeu! Dacă toți ar avea grijă de copiii lor, n-ar mai trebui să ne îngrijorăm pentru turmă sau să impunem cu de-a sila nimic ori vreo altă idee comunistă!”, a spus Justin Timberlake, superstar american ce are doar pe Twitter 65 de milioane de urmăritori!
“Aș vrea să mai știu”, a continuat producător mega-hit-ului “Cry Me A River”, “de ce un copil care a fost <<imunizat>> nu e deloc imun la boli… De ce tocmai acești copii se îmbolnavesc chiar de bolile la care se presupune ca ar trebui să fie imuni?… și mai sînt și contagioși pentru toți ceilalți…”.

loading...

Sursa: http://yournewswire.com/justin-timberlake-mandatory-vaccination/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite