Justiția ticăloasă din România se face preș in fata străinilor! Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada

Distribuie!by Românca Ana Maria Nedelcu care a făcut valuri după ce s-a refugiat cu copilul său din Canada în România pentru a scăpa de soțul abuziv este obligată să se reîntoarcă în Canada. Astăzi, 24 mai,  Curtea de Apel din București a decis căAna Maria Nedelcu, care este acuzată de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Românca Ana Maria Nedelcu care a făcut valuri după ce s-a refugiat cu copilul său din Canada în România pentru a scăpa de soțul abuziv este obligată să se reîntoarcă în Canada. Astăzi, 24 mai,  Curtea de Apel din București a decis căAna Maria Nedelcu, care este acuzată de răpire de soțul său și a fost dată în urmărire internațională, va fi extrădată în Canada. Chiar dacă românca susține că a fugit din Canada de teama fostului soț care îi abuza copilul, aceasta a încălcat un ordin judecătoresc din Canada și judecătorii români au decis prin urmare, să o extrădeze.

Ana Maria Nedelcu a plecat din Canada alături de fiul său minor, acum în vârstă de 6 ani, chiar dacă avea custodie comună asupra acestuia, alături de tatăl acestuia. După ce femeia  a ajuns în România, tatăl copilului i-a făcut o plângere penală în Canada și femeia a fost dată în urmărire internațională. Autoritățile canadiene au făcut o cerere de extrădare către autoritățile române și în România s-a iscat un adevărat scandal.


Chiar dacă o mare parte a opiniei publice s-a exprimat în sprijinul româncei care are dublă cetățenie, română și canadiană, după o adevărată telenovelă publică, soarta femeii a fost decisă astăzi.

În ciuda sprijinului acordat de mass-media și chiar de câțiva specialiști în drept care au considerat că femeia nu trebuie extrădată, aceasta va fi nevoită să se ducă în Canada unde va fi judecată și unde riscă până la 10 ani de închisoare, conform legilor canadiene.


loading...

Ana Maria Nedelcu mai are o singura speranta : Inalta Curte de Casatie si Justitie- doar judecatorii de aici mai pot opri extradarea. Avocatii femeii spera ca magistratii sa fie la fel de intelegatori ca atunci cand au decis sa o elibereze din arestul preventiv.

Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Fotografii explozive: Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?
ANTIDOTUL FICATULUI GRAS. SOLUȚIA NATURALĂ ȘI EFICIENTĂ
DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro
Specialisti: o megamoschee in Romania ar atrage valuri, valuri de islamisti din toate partile, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris
Pr. Dr. Pavel Chirila - Cateva GRESELI GRAVE in alimentatie care ne costa foarte scump
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Dr. Maria Chirila „Suntem victimele unui experiment alimentar criminal”
România Va Deveni Tabăra De Refugiați A Europei | Austria si-a pus armata la granite, romanii cum nu au armata vor fi calcati in picioare de emigranti
Un tata, oier, isi creste singur cele 5 fete recuperate din orfelinat!
“O căruță de țărani a ținut în șah imperii” – Un taran de la Vaslui i-a lasat fara replica pe politicienii care vor impunerea vaccinarii obligatorii
Zeci de pacienți de la Psihiatrie Brașov, cobai pentru o firmă care își testa medicamentele pe oameni fără discernământ
Caesar's Messiah- Mesia-ul Cezarului: DEMASCAREA documentarului si a cartii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite