Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong, angajata lui Soros- Consilier de Stat la Departamentul pentru Romanii din Afara Granitelor

Distribuie!by Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Sandra Pralong isi va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Sandra Pralong, specialista in relatii publice, a mai fost consilier prezidential […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Sandra Pralong isi va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Sandra Pralong, specialista in relatii publice, a mai fost consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu (1998 – 2000). In 2012, ea a candidat pentru Senat din partea PNTCD, dar nu a reusit sa castige cursa electorala.


In acest moment, Sandra Pralong este profesor invitat la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine, unde preda “Managementul schimbarii”. Ea lucreaza in paralel la Synergy Communications ca si consultant.

Potrivit CV-ului de pe site-ul propriu, intre 1985 si 1990 a fost manager al suplimentelor speciale si director de promovare al revistei Newsweek New York, iar intre 1990 si 1993 a fost Co-presedinte al Consiliului Director si Director Executiv la Fundatia pentru o Societate Deschisa.


loading...

Sandra Pralong (nume complet, Sandra Marilyn Andreea Budiș[1]) este un autor, politolog și activist civic. Emigrată din România în timpul regimului comunist, s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă. A îndeplinit funcția de consilier prezidențial în timpul mandatului lui Emil Constantinescu (1998-2000). În 2012 candidează din partea Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat pentru un loc de senator în Parlamentul României.

Dumnezeu sa le deschida mintea atat lor, cat si oamenilor care i-au votat, sa vada adevarul si sa se intoarca de la caile intunecate in care ratacesc.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite