KLAUS IOHANNIS, SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ŢEBEA!

Distribuie!by Klaus Iohannis, tu eşti, faţă de Avram Iancu, tot aşa cum este nimicul faţă de Dumnezeu. Eşti firul de praf care s-a aşeazat pe icoana Maicii Domnului şi crede că lumea se închină la el. Eşti absenţa României din viaţa publică a lumii. De fapt, nu eşti nimic, nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis, tu eşti, faţă de Avram Iancu, tot aşa cum este nimicul faţă de Dumnezeu. Eşti firul de praf care s-a aşeazat pe icoana Maicii Domnului şi crede că lumea se închină la el. Eşti absenţa României din viaţa publică a lumii. De fapt, nu eşti nimic, nu eşti nici măcar un nimic!

Ai necinstit memoria sacră a lui Avram Iancu, nerespectând decizia Parlamentului României prin care a primit titulatura nobilă de “Martir şi Erou al Naţiunii Române”. I-ai sfidat pe Regii României, pe Ferdinand I şi Maria, care s-au închinat şi l-au venerat pe Crăişor mergând la Mormântul de la Ţebea.


Klaus Iohannis, om nimicnic şi pustietor, îţi baţi joc de sfântul şi de martirul moţilor!

Om nedumnezeit ce eşti, să nu te prind niciodată la Ţebea!


loading...

Laurian Stănchescu , scriitor şi jurnalist.

http://www.magazincritic.ro/2015/12/09/klaus-iohannis-sa-nu-te-prind-niciodata-la-tebea/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Dezvăluirile unui pădurar care a făcut parte din “Mafia lemnului”. ”Am fost plătit de reprezentantul Schweighofer ca să dau lemn în plus. Mita o împărțeam: pentru mine, pentru director, pentru politruci”
Suedia, sub OCUPAȚIA imigranților arabi: Statul este în pragul PRĂBUȘIRII
Senator american ce promova vaccinarea cu vaccin anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani. Mass media “se face ca ploua”
Cum a fost jefuită România de afacerişti străini în monarhie prin Carol I si II. Cele mai mari tunuri date pe spinarea poporului român
Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ
Soldatii chinezi incep sa ajunga la Eufrat?
ACORD SECRET: România cedează Ungariei gazele naturale din Marea Neagră! Ungaria vrea să importe 4 miliarde de gaze naturale din România
Strigătele fermierilor: NU mai vrem produse străine în țară! Pamantul sa nu fie vandut la straini! Vrem sa ne vindem produsele noastre!
Omul care a depus plangere la DNA impotriva Guvernului Grindeanu, detine 4 ONG-uri sorosiste si surpriza apare in poze cu Nicusor Dan!!!
Mi se pare interesant ca persoanele care spun ca Trump va fi un presedinte rau, sunt aceleasi care imi spuneau ca Obama va fi un presedinte bun!?
Înregistrare Ghiță: ''Colectiv, o diversiune". Despre Condrea: ''se furnică pielea pe mine"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite