Iohannis si-a cumparat una dintre locuinte de la stat pe legea 122/95 care prevede clar ca nu poti cumpara daca mai alte case sau proprietati desi el avea deja o gramada de case

Distribuie!by Mass-media vorbeşte zilele acestea despre cele trei case şi trei apartamente ale lui Klaus Iohannis. Numărul caselor şi al apartamentelor au fost preluate din declaraţia de avere a primarului sibian, postată pe site-ul Primăriei Sibiu. Întrebat, duminică, la Pro TV, din ce bani a cumpărat aceste imobile, Iohannis a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mass-media vorbeşte zilele acestea despre cele trei case şi trei apartamente ale lui Klaus Iohannis. Numărul caselor şi al apartamentelor au fost preluate din declaraţia de avere a primarului sibian, postată pe site-ul Primăriei Sibiu. Întrebat, duminică, la Pro TV, din ce bani a cumpărat aceste imobile, Iohannis a răspuns, cu jumătate de gură: „Din banii mei”. „De profesor de fizică, de inspector şcolar şi apoi de primar?”, a insistat moderatorul. „Este, dacă vreţi, un model extrem de simplu. Din relativ puţini bani şi din ce am avut, totuşi, am pornit cu soţia de la un apartament de patru camere pe care l-am cumpărat din banii de nuntă. Din acei bani şi bani adunaţi, din meditaţii, salarii, am făcut următoarea achiziţie, am închiriat-o, am adunat banii, am mai făcut una…” Bravo, Franz, sunt profesori care nu au ce pune în strachină şi tu te-ai făcut „apropitar” de mare anvergură, din salarii şi meditaţii, ai devenit stăpân pe o jumătate de stradă! Vorba lui Negruzzi: „Cu iaurt, cu gugoşele,/ Te făcuşi vornic, mişele!”

Declaraţia de avere din anul 2014, atenţie la cote şi suprafeţe! De exemplu, la poziţia 3 este imobilul din str. Someşului, nr. 13. Este un ditamai viloiul, dar Iohannis l-a declarat ca apartament”, cu suprafaţa de 253 m.p.! Măi să fie, are suprafaţa a CINCI apartamente de amărăşteni care locuiesc la bloc!!!


  Cu ocazia aceasta s-a văzut că posibilul candidat la funcţia de preşedinte al României este labil psihic şi se pierde când se află în faţa unor întrebări incomode. Asta pe lângă dificultăţile de exprimare şi gândire rapidă! La Sibiu nu a acceptat niciodată confruntări cu contracandidaţii săi din alegeri, deşi a primit astfel de invitaţii la fiecare patru ani. Unii au văzut acest refuz ca pe o formă de infatuare, eu am văzut-o ca pe o dovadă de laşitate! El doar vrea să dea impresia că este sigur pe el, dar în realitate este foarte temător, nălucile trecutului său nu tocmai curat bântuindu-l permanent. Această stare de nelinişte se observă în faţa interlocutorilor jurnalişti, deşi vrea să pară foarte calm. Nu este deloc aşa! La Sibiu era obişnuit să apară în faţa unor yesmeni, care primeau întrebările pe care aveau voie să le pună în emisiune de la biroul de presă al Primăriei Sibiu, iar Iohannis venea cu răspunsurile pregătite de acasă!

Declaraţia de avere din anul 2009, atenţie şi aici la cota parte şi suprafeţe!


   În ceea ce priveşte averea imobiliară a lui Klaus Iohannis, este vorba de 5 case si un singur apartament! Nu cum a declarat Iohannis, fals, în declaraţia de avere: 3 case si 3 apartamente! Casele se află situate la următoarele adrese: 1) str. Bâlea, nr 29 (unde şi locuieşte); 2) str. Someşului, nr. 13 (o vilă superbă în centrul Sibiului, cu o grădină generoasă de jur împrejur); 3) str. Măgura nr. 9; 4) str. Măgura nr. 13 (două case alăturate); 5) str. N. Bălcescu, nr.29 (un imobil ultracentral enorm, cu spaţii comerciale la parter, unde Klaus Iohannis a închiriat 146 m.p. băncii Raiffeisen). Acest ultim spaţiu, de exemplu, l-a declarat ca „apartament” în declaraţia de avere! Iar singurul apartament, din cele şase locuinţe,  este pe str. Pedagogilor, nr. 14, fiind situat tot într-o casă.

Pedagogilor, nr. 14. Un apartament de aici a fost cumpărat ieftin de la sta, prin Legea 112 t de către chiriaşul Klaus Iohannis prin fals în declaraţii! Acesta a declarat în scris că nu mai are altă locuinţă în proprietate, deşi avea casa de pe str. Bâlea, achiziţionată în anul 1992.

Atenţie! Apartamentul din strada Pedagogilor a fost cumpărat în anul 1997 pe Legea 112 / 1995 (care nu permitea achiziţionarea unei locuinţe din fondul locativ al statului, dacă locatarul chiriaş avea alt spaţiu în proprietate) prin fals în declaraţii!

 Klaus Iohannis a declarat fals, în scris, că nu mai are altă locuinţă în proprietate, deşi avea casa de pe str. Bâlea nr. 29, cumpărată în anul 1992! După cum o să vedeţi, în continuare, nu doar Klaus Iohannis este specializat în falsuri şi folosirea acestora în circuitul public, ci întrega sa familie.

  După cum se observă prin compararea declaraţiilor de avere, din anul 2007 până în 2014, cotele parte şi suprafeţele imobilelor fluctuează, de parcă acele case ar fi din gumilastic! De exemplu, la declaraţia de avere din anul 2009, cota parte de 1/2 din casa de pe str. Bâlea, nr. 29 este de 21, 6 m.p., după care, în declaraţia de avere ultimă, din anul 2014 (identificată tot la poziţia nr. 4, după anul de cumpărare, chiar dacă adresa este ştersă) cota de 1/1, deci întrega casă, devine 377 m.p.!!! Normal era ca 21,6 m.p., cât fusese declarată suprafaţa unei jumătăţi de casă în anul 2009, să dea dublu, ca să fie un întreg, adică: 43,1 m.p.! După calculele profesorului de fizică, Klaus Iohannis, 21,6m.p. X 2 = 377 m.p., cît a fost declarată suprafaţa totală (cotă 1/1) în anul 2014!

Str Bâlea, nr 29, prima casă achiziţionată de Klaus Iohannis (1992).

Înainte de a achiziţiona această casă de pe str. Bâlea, nr. 29, Klaus Iohannis şi soţia, Carmen Georgeta Iohannis, se ocupau cu traficul de copii făcând parte dintr-un grup internaţional de crimă organizată:Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Mai trăiesc acei copii?

loading...

Cu banii obţinuţi din traficul internaţional de copii, soţii Iohannis şi-au cumpărat, în anul 1992, casa de pe strada Bâlea din Sibiu. Au plătit fostului proprietar, un sas adevărat, care a plecat definitiv în Germania, suma de 75.000 mărci germane. Ei nu au cum să justifice aceşti bani, fiindcă nu aveau alte venituri decât salariile de profesori şi… mult invocatele meditaţii! Este exclusă şi varianta cu sprijin financiar de la părinţii lui Iohannis din Germania, deoarece taică-său era un pârlit de tinichigiu auto, iar în Germania a emigrat falit chiar în 1992, anul în care Klaus Iohannis a cumpărat casa. Acum, după ce fiul lor a devenit primar la Sibiu, şi părinţii lui Iohannis locuiesc într-o vilă somptuoasă din oraşul Würzburg. Se pune aceeaşi întrebare, cu ce bani a fost achiziţionată?

   Iar din ultimul facsimil se vede că aşa-zisele „apartamente” (cum sunt trecute în declaraţia de avere) din Someşului, 13 şi N. Bălcescu, 29 sunt trecute la „închiriere imobile”, nu „apartamente” fiindcă asta şi sunt, nişte ditamai căsoaiele! De unde până unde doar nişte biete „apartamente”? Oricine poate să meargă să le vadă şi să întrebe vecinii ale cui sunt. La fel, se pot verifica şi la Cartea Funciară că sunt case, nu apartamente!

Imobilul din str. Someşului, nr. 13, este trecut în declaraţia de avere ca apartament, deşi este ditamai vila!

   Iniţial au fost 7 (şapte) case, dar imobilul din str. G-ral Magheru, nr. 35, obţinut prin uz de fals, a fost pierdut în anul 2005 în instanţă printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă! La fel a fost luat cu japca şi imobilul situat pe N. Bălcescu, nr 29, fiind vorba de aceleaşi documente calpe, invalidate de justiţie împreună cu toate actele subsecvente. Şi acesta a fost pierdut la Tribunalul Braşov, recent, în 16 mai 2014, sentinţa fiind definitivă, dar nu executorie, existând  drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Amănunte aici: Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

 Iată cum i-a sărit în apărare Ludovic Orban, pucistul care l-a ajutat să-l înlăture pe Crin Antonescu de la conducerea partidului liberal: „Explicaţiile domnului Iohannis mi se par rezonabile. Nu au fost achiziţionate toate imobilele deodată, nu au fost achiziţionate din restituiri la falşi moştenitori, nu si-a folosit poziţia publică de primar, au fost achiziţionate succesiv din bani proprii. Oricine are dubii poate să cerceteze acest lucru. Nu cred că are ce ilegalitate să descopere. Nu mi se pare o ruşine pentru un om să investească în domeniul imobiliar”, a precizat Ludovic Orban (sursa, cam agramată: http://www.stiripesurse.ro/orban-sare-in-apararea-lui-iohannis/)

 Tocmai, domnule Orban, că un imobil a fost achiziţionat din restituiri către falşi moştenitori (N. Bălcescu, nr. 29)! Iar altul a fost obţinut prin acelaşi certificat de moştenitor anulat, dar aflându-se chiar nevasta lui Iohannis şi soacră-sa printre falşii moştenitori (str. G-ral Magheru, nr. 35)! Noi am cercetat şi am descoperit ilegalităţile, iar, ceea ce este şi mai neplăcut pentru prietenul dumneavoastră, deja s-a pronunţat şi justiţia, confirmând că Iohannis Klaus Werner, cu tot cu nevastă şi soacră, sunt escroci! Cât despre folosirea „poziţiei de primar”… Trei case au fost cumpărate „din poziţia de primar”: una pe str. Someșului, nr.13, cumpărata în 2001 în mod dubios de la un moștenitor ivit de nicăieri şi doua case aşezate una lângă alta, pe str. Măgura nr. 9 şi nr. 11, ambele cumpărate la preţ de dumping în anul 2007. Se pare că acestea au fost achiziţionate de la biserica evanghelică (a saşilor), care le primise CADOU (prin retrocedare) de la acelaşi Iohannis, ca primar. Deci un fel de bumerang imobiliar,  aruncat de primarul Klaus Iohannis şi care, după ce s-a învârtit prin curte bisericii şi în jurul Turnului Saşilor, s-a întors tot la el!

                                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

SURSA: http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-minte-cu-nerusinare-despre-casele-sale/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite