KOVESI a absolvit Facultatea de DREPT cu media 6. Vezi notele lui BĂSESCU, COLDEA, BICA!

Distribuie!by Kovesi a absolvit Facultatea de Drept cu media 6,41. Nici Florian Coldea nu a strălucit în facultate, cam ca Traian Băsescu. Despre Alina Bica, fosta șefă a DIICOT faceo dezvăluire interesantă, a avut note mai mari în facultate decât Laura Codruța Kovesi. La 30 de ani, Laura Codruța Kovesi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Kovesi a absolvit Facultatea de Drept cu media 6,41. Nici Florian Coldea nu a strălucit în facultate, cam ca Traian Băsescu. Despre Alina Bica, fosta șefă a DIICOT faceo dezvăluire interesantă, a avut note mai mari în facultate decât Laura Codruța Kovesi.


La 30 de ani, Laura Codruța Kovesi era propulsată de Traian Băsescu ca Procuror General al României. Terminase Dreptul cu o medie puțin peste 6. La fel în cazul generalului SRI Florian Coldea, repetent în Facultate, și care a terminat Academia de Informații cu o medie de 7. Spun notele ceva despre caractere? Cum a ajuns Nota 6 să o aresteze pe Nota 9? Ce relevanță au studiile în cazul elitei care conduce?


Potrivit scriitorului Ioan Buduca, într-un articol publicat în Cotidianul, nu este vorba de caractere, ci despre calificare!

Ioan Buduca: “Traian Băsescu nu e un prost, dar n-a absolvit şcoala superioară de marină comercială cu note mari. Media sa generală a fost sub 7 (şapte).


Florian Coldea, la fel. Sub şapte. Colegul său de promoţie cel mai bine notat de profesori (n.n. Daniel Dragomir) a fost arestat de SRI – DNA după ce ajunsese subalternul cel mai eficient al lui Coldea.

Kovesi a absolvit şcoala superioară de Drept cu media generală 6,41. 

loading...

Alina Bica a absolvit Dreptul cu o medie peste 9. 

Nota 6 (şase) a arestat, mai târziu, nota 9 (nouă).

Nu vorbim despre caractere aici, ci despre calificare.”

Ioan Buduca mai face o apreciere de natură statistică în finalul articolului său, intitulat “Elita celor cu note mici și mijlocii”

“Alte asemenea statistici:

– media generală a liderilor politici după 1990: 7,4; – media generală a liderilor sindicali: 8,3; – media generală a moderatorilor de televiziune: 8,1; – media generală a redactorilor-şefi din presă: 7,8; – media generală a şefilor de inspectorate de poliţie: 7,2; – media generală a şefilor judeţeni ai SRI: 7,1.”

http://evz.ro/kovesi-absolvit-dreptul-media-6.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite