L-AI VACCINAT? Foarte rău! Acum pune mîna și CURĂȚĂ-L, ELIBEREAZĂ-I CREIERUL DIN GHEARELE METALELOR GRELE! CHELARE METALE GRELE = ELIMINARE DIN ORGANISM DAR MAI ALES DIN CREIER A METALELOR GRELE. VINDECARE AUTISM!!!

Distribuie!by CURA de dezintoxicare (chelare) pentru METALE GRELE Cuvantul chelare vine din grecescul “echelei”, care inseamna “gheara.” Acest lucru inseamna ca acesti agenti de chelare in mod literal apuca in gheare metalele grele, se unesc cu ele si le scot afara din corp prin urina sau prin fecale.  Tinctură din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CURA de dezintoxicare (chelare) pentru METALE GRELE
Cuvantul chelare vine din grecescul “echelei”, care inseamna “gheara.” Acest lucru inseamna ca acesti agenti de chelare in mod literal apuca in gheare metalele grele, se unesc cu ele si le scot afara din corp prin urina sau prin fecale.
 Tinctură din frunze de coriandru – câte 15 picături luate de 2 ori pe zi, în diluţie cu puţină apă sau ceai.
 Tinctură de frunze de leurdă – câte 15 picături luate de 2 ori pe zi, în diluţie cu puţină apă sau ceai.
 Clorella (este o algă de apă dulce) – comprimate de 250 mg se administrează respectând următoarea schemă:
Prima zi: câte 3 comprimate luate de 2 ori pe zi
A doua zi: câte 4 comprimate luate de 2 ori pe zi.
A treia zi: câte 6 comprimate luate de 2 ori pe zi
A patra zi până în a şaptea zi: câte 6 comprimate de 2 ori pe zi.
În ziua a opta şi a noua zi se ia o doză maximă: 10 comprimate de 3 ori pe zi.
După aceste doze se încheie cura cu aceste produse.
Pe perioada tratamentului se pot inregistra stari de discomfort datorita dislocarii metalelor grele si eliberarii lor in circuitul sanguin. Pentru a facilita eliminarea prin sistemul urinar este obligatoriu a se consuma cel putin 2 litri de lichide pe zi, eventual și ceaiuri cu efecte depurative și diuretice (brusture, coada calului, urzică, trei frați pătați etc).
• Coriandrul este un aliment excelent care indeparteaza metalele grele din organism. Acest este extrem de eficace pentru metale precum mercur, aluminiu sau plumb. Despre aceasta planta se crede ca poate trece bariera sange-creier si ca poate indeparta metalele grele din creier. Doctorul Robert C. Atkins afirma ca daca folosima o doza de 400 mg de coriandru pe zi , ne putem curata corpul de metalele grele in numai doua saptamani.
• Leurda „leagă“ prin grupurile de sulf pe care le conţine metalele grele mobilizate. Se formeză complexe stabile prin care este prevenită preluarea metalelor grele de către alte ţesuturi ale organismului. Leurda este considerată a fi alternativa naturală pentru DMPS!
• Cel mai bun remediu natural contra metalelor grele este alga Chlorella. Aceasta are peretii celulelor formati din trei straturi care contin micro fibre de celuloza, care ajuta in detoxifierea metalelor grele. Se spune chiar despre chlorella ca este cel mai puternic chelator de metale grele. Testele au aratat faptul ca , chlorella actioneaza foarte bine impotriva mercurului, plumbului, uraniului si a cadmiului.
Atenționare:
Tratamentul a fost initiat de catre Dr. med. Dietrich Klinghardt, de origine germana, care locuieste din anul 1980 in SUA. Este neurolog de profesie si renumit pentru tratarea si vindecarea in special a autismului (la debut mai ales, in primii 4 ani de viata) si a Borreliozei dar trateaza cu acelasi succes si alte afectiuni neurologice cronice, nevindecabile cu un tratament naturist: boala Alzheimer, boala Parkinson, ALS (scleroza laterala amiotrofica), SM (scleroza multipla), etc. Desi pare un tratament foarte simplu la prima vedere, el comporta anumite riscuri, motiv pentru care nu se recomandă o autotratatie, ci o supraveghere foarte atenta din partea unui medic pe tot parcursul tratamentului care poate dura intre 6 saptamani si luni de zile.

loading...

Alte indicații:
• Zeolitul, un tip de argila vulcanică, este valoroasă în cura de chelare a metalelor grele.
• DMSA este un aminoacid sintetic bogat în sulf care actionează ca un magnet (chelator) pentru metalele grele și mineralele depuse pe artere sau în țesuturi. În Statele Unite DMSA este avizat de catre FDA (Food and Drug Administration) pentru eliminarea Mercurului si Plumbului.
• De ajutor în eliminarea metalelor grele este consumul de suc obținut din plante verzi (clorofilă), special de pătrunjel dar şi alte plante verzi precum grâul verde, orzul verde, lucerna, frunzele de țelină, mărar etc. Pătrunjelul este extrem de eficace cand vine vorba de scos metalele grele din corp , in special mercurul. Patrunjelul si cruciferele precum broccoli, kale sau varza contin un antioxidant care creste productia de enzime detoxifiante din corp. Alimentele bogate in sulf, precum usturoiul, ceapa, ajuta corpul sa elimine metalele grele precum plumbul.
• Lamâile prezinta o capacitate impresionanta de a chela metalele grele din corp. Doctorul Xandria Williams, explica faptul ca aceste citrice contin nivele ridicate de acid citric care reactioneaza cu metalele grele . Ficatul reuseste apoi sa indeparteze aceasta chelare mult mai usor usurand munca facuta de corp. Portocalele de exemplu nu ofera aceleasi capacitati, continand o cantitate mult mai mica de acid citric.

SURSA: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139083563722613&set=pcb.139083843722585&type=3&theater


Nicola Sorin

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite