La naiba cu Muzu, Morna și Manone ! Să consumăm doar lactate românești

Distribuie!by Ce s-au gândit birocrații lui Cioloș, dacă tot avem o problemă cu copiii morți și bolnavi din Argeș, hai să facem o ghidușie.   Cică bacteria Escherichia Coli a fost descoperita in produse lactate din judetul Arges, mai exact in branza de vaca produsa de firma “Lactate Bradet”, după […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce s-au gândit birocrații lui Cioloș, dacă tot avem o problemă cu copiii morți și bolnavi din Argeș, hai să facem o ghidușie.

 

Cică bacteria Escherichia Coli a fost descoperita in produse lactate din judetul Arges, mai exact in branza de vaca produsa de firma “Lactate Bradet”, după cum a declarat luni, pentru Mediafax si Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Autoritatile au dispus stoparea activitatii societatii respective.


 

Zicând asta, ministrul rezolvă două chestiuni. Disculpă guvernul în legătură cu moartea copiilor și compromite nu doar firma din Brădet ci toate firmele românești de profil.

 

Doar două familii cu copii bolnavi au declarat că au cumpărat produse de la Lactate Brădet. În mod cert, ceilalți au cumpărat lapte și brânză de la consacratele firme Muzu, Morna sau Manone.


loading...

 

Manipularea este cumplită, este sinonimă cu trădarea și cu subminarea economiei.

 

La dracu cu Muzu, Morna și Manone ! Să consumăm doar lactate românești !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite