La naiba cu Muzu, Morna și Manone ! Să consumăm doar lactate românești

Distribuie!by Ce s-au gândit birocrații lui Cioloș, dacă tot avem o problemă cu copiii morți și bolnavi din Argeș, hai să facem o ghidușie.   Cică bacteria Escherichia Coli a fost descoperita in produse lactate din judetul Arges, mai exact in branza de vaca produsa de firma “Lactate Bradet”, după […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce s-au gândit birocrații lui Cioloș, dacă tot avem o problemă cu copiii morți și bolnavi din Argeș, hai să facem o ghidușie.

 

Cică bacteria Escherichia Coli a fost descoperita in produse lactate din judetul Arges, mai exact in branza de vaca produsa de firma “Lactate Bradet”, după cum a declarat luni, pentru Mediafax si Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Autoritatile au dispus stoparea activitatii societatii respective.


 

Zicând asta, ministrul rezolvă două chestiuni. Disculpă guvernul în legătură cu moartea copiilor și compromite nu doar firma din Brădet ci toate firmele românești de profil.

 

Doar două familii cu copii bolnavi au declarat că au cumpărat produse de la Lactate Brădet. În mod cert, ceilalți au cumpărat lapte și brânză de la consacratele firme Muzu, Morna sau Manone.


loading...

 

Manipularea este cumplită, este sinonimă cu trădarea și cu subminarea economiei.

 

La dracu cu Muzu, Morna și Manone ! Să consumăm doar lactate românești !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Bate alt vânt dinspre America: 13 congresmani i-au scris președintelui Iohannis făcând apel să susțină referendumul pentru apărarea familiei
Dezvaluiri incredibile despre Printul Charles: isi cara wc-ul, patul si mai multe slugi dupa el....
Judecătoarea Daria Lupea de la Cluj: în comunism aveai posibilitatea liberului arbitru știu și colegi judecători care nu au dat sentința cerută de partid. Cu orice risc. Așa că să vii acum si să spui că nu ai avut ce face atunci, nu, mulțumesc, nu accept.
RETETA pentru SLABIT: Sa dai mancare unui om sarac in loc sa mananci tu!!!!
Cutremurator: De ce vin arabii musulmani in Europa ? 
O mama PRO-VACCINARE expune CALVARUL prin care a trecut cu bebelusa ei dupa FIECARE VACCIN!!! Este de-a dreptul CRIMINAL ce se intampla!
Se mai vinde o piesă din securitatea naţională! Ce ţară străină pune mâna pe Poşta Română
Un politician român se revoltă: Ne-am săturat de Europa necreștină, birocratică, corporatistă și musulmană! Europa ne bagă pe gât acum și Guvernul, din care trebuie să facă parte marionetele CE și foștii angajați FMI!
Pledoarie EMOȚIONANTĂ pentru români a unui IRLANDEZ către comisarul european pentru agricultură: Au pătimit 45 de ani sub comunism, abandonați de vest și ce primesc în schimb? Locuri de muncă de livrare pizza și documentare pe Channel 4...
Ambasada SUA prinsa intr-un scandal de coruptie despre care PRESA A TACUT!!!
Se anunță un SCANDAL NAȚIONAL | Iohannis şi-a făcut consulat la Miami, locul preferat al vacanțelor sale
Radu Moraru face dezvăluiri incendiare! „Mă simt manipulat că am strigat #Rezist”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite