La protestele sorosiste anti-Trump din SUA se manipuleaza cu aceleasi slogane penibile precum REZIST!!! Toate lozincile sunt induse la comanda in mintea oamenilor!!!

Distribuie!by Spalarea pe creier este foarte mare, iar ONG-urie lui Soros nu dorm la nivel mondial. La protestele anti-Trump li se induce oamenilor sa pronunte aceleasi cuvinte repetitive, aceleasi vorbe precum rezist, #rezist, #resist.  Deci mai credeti ca protestele sunt spontane si libere? Nu, protestele sunt atent regizate de catre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Spalarea pe creier este foarte mare, iar ONG-urie lui Soros nu dorm la nivel mondial. La protestele anti-Trump li se induce oamenilor sa pronunte aceleasi cuvinte repetitive, aceleasi vorbe precum rezist, #rezist, #resist.  Deci mai credeti ca protestele sunt spontane si libere? Nu, protestele sunt atent regizate de catre ONG-urile Sorosiste care vor sa isi indeplineasca agenda masonica la nivel mondial.

 

loading...

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Aceasta planta este considerata a fi cel mai util medicament de pe Pamant!
AMENINTARE la securitatea economica a Romaniei: INCHIDEM toate supermarketurile si hypermarketurile
Adio, Europa! Românii cu paşapoarte, musulmanii liberi pe continent
DEPUTAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI: COLECTIV A FOST UN PLAN CRIMINAL, GANDIT LA BUDAPESTA SI MENIT SA SPARGA ROMANIA IN TREI REPUBLICI! TOTUL A FOST MANIPULARE!
ÎNCĂ O PALMĂ DATĂ POPORULUI ROMÂN. Klaus Iohannis își trimite consilierii pe 24 Ianuarie la manifestările dedicate Unirii Principatelor, în timp ce el va pleca din țară la Strasbourg. UNIREA PRINCIPATELOR BATJOCORITĂ.
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Fenicienii (canaanitii)-poparele marii, parintii Europei antice, marii navigatori
Despre regii României și șmecheria prin care suntem exploatati din umbră de străini: disocierea beneficiarului exploatării de administratorul sistemului de exploatare (nom)
LESINA strada: Grindeanu a desecretizat stenogramele lui Ciolos unde discutau exact despre aceasta ORDONANTA!!!
Un imigrant sirian care a violat o fată și a agresat sexual alte două minore, condamnat la 12 ani de închisoare: Cu cât plângi mai mult, cu atât te voi lovi mai tare
Incredibil ! 1,5 miliarde euro pentru spitale noi nu sunt cheltuiti de Romania !
Roman aflat de 12 zile in greva foamei la Strasbourg dupa ce copiii i-au fost dati la homosexuali! Chiar nu mai e nimeni crestin din conducere sa il ajute?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite