Lady Gaga jura pe LUCIFER, d-zeul ei

Distribuie!by Faptul ca Lady Gaga, cantareata, este o satanista notorie o stie toata lumea, dar urmariti in acest clip, aparitia ei intr-un talk show unde jura pe Lucifer, zeul ei, declarat pe fata. Pentru cei care nu au deschis Biblia in viata lor, Lucifer este ingerul luminat, care a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca Lady Gaga, cantareata, este o satanista notorie o stie toata lumea, dar urmariti in acest clip, aparitia ei intr-un talk show unde jura pe Lucifer, zeul ei, declarat pe fata.
Pentru cei care nu au deschis Biblia in viata lor, Lucifer este ingerul luminat, care a fost decazut din drepturi de catre Creator, deoarece a vrut sa ii ia locul, moment in care si-a pierdut numele de Lucifer si s-a transformat in satan, care inseamna in traducere “opusul”. Si pentru ca doctrinele teosofice si new-age il proslavesc pe Lucifer incercand sa ii spele vina, ca ar fi totusi un inger bun, caruia i s-a comis o nedreptate uriasa, va amintesc ca este vorba despre demonul sef care viseaza la cat mai multe suflete omenesti sa nu fie singur in iad, intocmai ca a jurat ca se va razbuna pe ce are D-zeu mai scump, creatia Lui omul, pentru ca vrea sa ii arate Creatorului, cat de mult a gresit in creatia Sa. Haideti sa ii aratam ca suntem creaturi perfecte si ca nu ne dezicem de la Creator, Tatal Yahuwah si sa ii cerem ajutorul, caci numai asa functioneaza totul.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite