Lady Gaga: Printul Charles nu e om. Este un hibrid care isi schimba forma intre reptila si om

Distribuie!by Mai multe site-uri din SUA au publicat o stire socanta, dar nemediatizata:   Lady Gaga ar fi spus angajatilor,  cat si asociatilor ei, ca Printul Charles nu este om, ci un “hibrid care isi schimba forma intre reptila si om”. Conform surselor apropiate cantaretei, ea l-ar fi vazut schimbandu-si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multe site-uri din SUA au publicat o stire socanta, dar nemediatizata:

 

Lady Gaga ar fi spus angajatilor,  cat si asociatilor ei, ca Printul Charles nu este om, ci un “hibrid care isi schimba forma intre reptila si om”. Conform surselor apropiate cantaretei, ea l-ar fi vazut schimbandu-si forma de cateva ori, iar avertismentul lui catre ea prin acest fapt ar fi “intoarce-te la scenariu”, sau ” incepe sa joci conform regulilor noastre”.

De abia acum a iesit la iveala ca Lady Gaga il evita pe Printul Charles, dupa ce l-ar fi vazut schimbandu-si forma”.

” Printul Charles era inalt de 8 feet, 2,5 m, cu ochi galbeni care clipesc des si piele precum au iguanele”.

Printul Charles si-ar fi schimbat forma de doua sau trei ori, in decursul intalnirilor cu Lady Gaga.

Ea sustine, ca l-ar fi vazut schimbandu-si forma char si in public, cand ea canta melodia ” A Million Reasons”.

” Fata lui, in public  se schimba intre om si reptila, puteam sa ii vad dintii de reptila cum sclipeau in lumina din cealalta camera.”

Lady Gaga a povestit apropiatilor ca el si-a schimbat forma la intalnirea cu ea, ca ea sa inteleaga ca nu trebuie sa se puna cu cea mai dominanta linie de sange illuminati, linie  in care el este preot suprem.

loading...

Mi-am dedicat timpul studiind tot ce se poate despre elita tiranica care conduce aceasta planeta, calatorind in peste 80 de tari si mereu m-am amuzat cand am auzit povesti de la oameni diferiti care au vazut oameni ce se preschimbau in reptile. Am auzit aceste lucruri, de la prezentatori mari din televiziune,la australieni aborigeni, taximetristi.

In Danemarca spre exemplu un taximetrist mi-a povestit ca a vazut la o intalnire Bilderberg, in 2014 din Copenhaga, avazut cateva fete care s-au preschimbat in reptile. Li se schimbau fetele, sau mainile si picioarele, prindeau caracteristici de reptila.

Sursa: http://worldtruth.tv/lady-gaga-prince-charles-is-not-human/


Traducere: Cocoon

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite