LEACUL MIRACULOS DIN SUCURILE DE RADACINI! INCEARCA-L SI TU ACASA!

Distribuie!by Leacul miraculos al anotimpului il gasim in orice piata sau supermarket si il putem face intr-un mod foarte simplu daca avem un robot de bucatarie. Sucul de radacini este o sursa bogata de sanatate pe care nu trebuie sa o ratam. In urma cu ceva vreme, am cunoscut un caz care m-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leacul miraculos al anotimpului il gasim in orice piata sau supermarket si il putem face intr-un mod foarte simplu daca avem un robot de bucatarie. Sucul de radacini este o sursa bogata de sanatate pe care nu trebuie sa o ratam.

In urma cu ceva vreme, am cunoscut un caz care m-a tulburat profund: un bolnav de cancer hepatic in faza avansata a izbutit ca dupa un tratament de doar doua luni sa aiba o remisie atat de puternica a tumorii, incat operatia pentru care fusese programat a fost anulata. „Cum a fost posibil?”, am intrebat. Raspunsul a fost clar si convingator. 1. Cura cu su­curi de radacini 2. Extrac­tul de ciuperca tibetana. 3. Gan­direa pozitiva. In ce priveste sucurile de radacini, stiinta moderna confirma de la un an la altul faptul ca ele, cu con­ditia sa fie proaspat extrase, contin substante antitumorale si stimulente imunitare foarte puternice. Tot mai multi oa­meni isi rezolva probleme de sanatate grave cu ajutorul aces­tor legume crescute prin agricultura traditionala. Reteta nu este noua. Parintele curei cu sucuri de radacinoase este un medic austriac, Rudolf Breuss, care a trait nu mai putin de 101 ani (1889-1990) si care a revolu­tionat, pur si simplu, medicina, prin puterea exemplului sau si al pacientilor sai.


Trei legume invincibile: morcovul, sfecla si telina

Rudolf Breuss era un om cu inima buna si, vrand sa ajute cat mai multi oameni, nu si-a tinut secrete tratamentele, facand populara baza dietei sale, care era constituita dintr-o combinatie de sucuri de mor­cov, sfecla rosie si telina. Reteta sanatatii este, une­ori, incredibil de simpla: 100 ml suc de sfecla rosie, 50 ml suc de radacina de telina si 300 ml suc de mor­cov. Poate parea greu de crezut, dar aceasta combi­natie, la care se adauga uneori si sucul de cartof si de ridiche, a tratat cu succes nu mai putin de 45.000 de cazuri de cancer si alte afectiuni cronice.


Prepararea sucurilor

De regula, sucurile se obtin cu ajutorul storcato­rului electric centrifugal, din legume proaspete, bine spalate, dar necuratate de coaja, care este partea cea mai bogata in substante nutritive. Coaja va fi doar spalata foarte bine cu o perie si vor fi indepartate cu aju­torul cutitului eventualele parti stricate. Dupa stoar­cerea legumelor, sucul se consuma imediat sau, daca nu este posibil acest lucru, se pastreaza la rece, in recipiente bine inchise, dar nu mai mult de sase ore. Sucurile limpezi, obtinute prin centrifugare, consti­tuie cea mai eficienta forma de administrare a legu­melor radacinoase, deoarece vitaminele, enzime­le, mineralele si pigmentii pe care acestea le contin sunt foarte bine si rapid asimilate. ATENTIE! Sucul obti­nut prin simpla mixare a legumelor, neurmata de centrifugare, nu are aceleasi efecte terapeutice, deoa­rece continutul mare de celuloza impiedica o buna asimilare a vitaminelor si a altor nutrienti.

Mod de administrare

De regula, un adult va consuma zilnic 400-1000 ml de suc de legume, o cantitate mai mare nefiind indi­cata, deoarece este dificil de metabolizat de organism. In cazul in care vrem doar sa ne marim imunitatea si sa ne ferim de imbolnaviri in timpul sezonului rece, vom tine o cura cu sucuri vreme de patru saptamani, timp in care vom bea 500 ml pe zi. In schimb, daca suferim de boli cronicizate grave, cum ar fi cancerul, leucemia, reumatismul degenerativ, co­la­genozele etc., curele vor dura 6 sapta­mani, urmate de alte doua saptamani de pauza, dupa care se vor relua. Pe timpul curei, se evita consumul carnii, zaha­rului si fainii albe, dar si al aditivilor sin­tetici. Hrana va fi bazata pe legume si fructe proaspete, gatite fara foc, com­pletata de cereale, seminte oleaginoase.

Acest tip de dieta va maxi­miza efectele tera­peu­tice ale sucu­ri­lor de legume proaspete, des­pre care vom vor­bi in conti­nuare:

Sucul de morcov – prietenul pielii, ochilor si al imunitatii

Este un fel de rege neincoronat al sucurilor, de­oarece este obtinut din leguma cel mai bine tolerata de sistemul digestiv, avand o actiune blan­da si puternica, in acelasi timp. In lume, exista incredibil de multe (de ordinul sutelor) varietati de morcov, neasteptat de diferite intre ele. La noi in tara sunt folo­site aproape exclusiv varietatile de mor­cov de culoare portocalie, foarte bogat in vitamina A si in substante antioxidante. In pietele noastre, gasim morcovul porto­caliu de consum de forma cilindrica, dulce la gust si foarte bogat in vitamine, dar si un morcov furajer (numit si „carota”), de dimensiuni foarte mari, de forma conica, mai fad si mai sarac in substante nutritive. Evident, pentru prepararea sucurilor este preferat morcovul de consum celui furajer.

Imunitate – mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule cu rol in imunitate, le activeaza pe cele existente si, in plus, stimuleaza productia de anticorpi. Acest efect de stimulare imunitara se observa inclusiv la persoanele in varsta, la copii sau la convalescenti. Este indicata cura cu suc de morcov tinuta vreme de patru sapta­mani. Aceasta cura a dat rezultate pozitive si in cazul persoanelor infectate cu virusul HIV.

* Infectii fungice – o cura cu suc de morcov poate fi un adjuvant excelent in tratarea candidozelor sau a infectiilor cu Aspergillus. Se administreaza cate 300 de ml de suc de morcov, zilnic, pe o perioada de doua saptamani. Efectul terapeutic al morcovilor se explica prin prezenta in radacina lor a unor… pesticide naturale, care au efect antifungic.

loading...

* Hepatita cronica – glutationul, o substanta secretata in radacina morcovului, are un puternic efect drenor hepatic, stimuleaza regenerarea celulei hepatice si activitatea ficatului, in general.

* Degenerescenta maculara, cataracta – doua principii active continute de morcovul de cu­loare portocalie, adica luteina si zeaxantina, prote­jeaza organismul de procesele degenerative, in gene­ral, si de cele care afecteaza ochii, in special. In con­formitate cu studiile facute la Universitatea din Rotter­dam, Olanda, administrarea acestor doua sub­stante, dar si a altor principii active din morcov, cum ar fi vitaminele A si C si zincul, previn aparitia acestei afectiuni. De asemenea, un studiu finlandez facut pe 1200 de persoane arata ca un consum regulat de mor­cov reduce riscul de cataracta si ajuta la mentinerea acuitatii vizuale pana la varste inaintate.

* Vedere nocturna deficitara – administrarea de vitamina A si expunerea la soare (ceea ce ajuta la sinteza in organism a unei substante ce favorizeaza vederea nocturna) ajuta la combaterea acestei tul­burari. Se consuma cate o jumatate de pahar (100 ml) de suc de morcov, de doua ori pe zi, in cure de patru saptamani.

Sucul de sfecla rosie – inamicul cancerului si al virozelor

Este printre legumele cele mai rezistente la vreme de iarna si, totodata, un ajutor extraordinar pentru organism, in timpul sezonului rece. Medicul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie cel mai puternic ingredient din combinatiile sale contra cancerului si leucemiei. Si, intr-adevar, substanta care ii da culoarea rosie-sangerie sfeclei, numita betalaina, s-a dovedit ca este unul dintre cei mai activi agenti antioxidanti si antitumorali cunoscuti. Trebuie stiut, insa, ca aceasta substanta este destul de sensibila la fierbere si extrem de sensibila la coacere, motiv pen­tru care va fi preferata sfecla rosie sub forma de suc. De acest suc, obtinut casnic si baut proaspat, se leaga mai toate rezultatele extraordinare obtinute in lupta cu cancerul si leucemia.

* Cancer – studiile despre efectele extraordinare ale sfeclei rosii in cancer le datoram unui cercetator maghiar: Alexander Ferenczi. Cercetarile sale, facute vreme de 30 de ani, au demonstrat fara dubiu ca radacina de sfecla rosie are efecte antitumorale, mai ales administrata sub forma de suc, sau con­su­mata cruda, in salate. Persoanele care sufera de diferite forme ale bolii canceroase ar fi bine sa consume zilnic, vreme de doua luni, combinatia de sucuri Breuss, cu sfecla rosie, telina si morcov, descrisa la incepu­tul acestui articol. Practica a aratat faptul ca zeci de forme de can­cer raspund la acest tra­ta­ment simplu, intre care can­cerul de colon, pul­mo­nar, la san, la prostata, de col ute­rin etc.

* Leucemie – te­rapia cu suc de sfe­cla, telina si mor­cov si-a dobandit notorietatea actuala prin rezultatele exce­lente obtinute in aceasta afec­tiune. Sucul de sfecla este unul dintre cei mai pu­ternici antioxidanti cunoscuti, favorizeaza formarea de elemente figurate ale sangelui (in special de glo­bule rosii), are efecte antitumorale directe. Se reco­manda consumul a 450 de ml din acest suc, zilnic, pe o perioada de 60 de zile, urmata de 15 zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua. Este o terapie puternica si care nu intra in opozitie cu niciun alt fel de tratament, alopat sau naturist.

* Sarcina – fiind foarte bogata in vitamine din complexul B (mai ales acid folic), precum si in oli­goelemente, sfecla rosie este un aliment ideal pentru o buna dezvoltare a foetusului. De asemenea, consu­mul de sfecla rosie previne si trateaza unele probleme specifice sarcinii, cum ar fi hipertensiunea sau vari­cele. Mai mult, aceasta radacinoasa previne mutatiile pe care le-ar putea suferi copilul in faza intrauterina.

* Diabet – sfecla rosie face parte dintre alimen­tele recomandate pentru stabilizarea glicemiei pacien­tilor cu diabet de tip I si II. Desi este bogata in hidrati de carbon, avand chiar un gust dulce pronuntat, sfecla rosie contine fibre alimentare si compusi cu efect usor hipoglicemiant, ceea ce o face lesne de tolerat de dia­betici. Ea are, de asemenea, efecte diuretice si previne complicatiile cardiovasculare ale diabetului.

* Raceala (viroza respiratorie), herpes – se consuma zilnic 300 ml de suc de sfecla rosie, ai carei pigmenti au un efect antiviral foarte puternic. Sub­stan­tele care dau minunata culoare rosie sucului de sfe­cla blocheaza replicarea virusilor, scurtand peri­oada de vindecare a diferitelor viroze, dar si reducand severitatea simptomelor. Mai trebuie stiut ca sfecla rosie are un usor efect de scadere a febrei, dar si de diminuare a durerilor musculare si articulare specifice gripei.

Sursa: formula-as.ro

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite